Sjove sokker hitter i København

Hvis du troede at Københavnere var skøre og til tider for vovede i deres måde at klæde sig på, så vent til du ser den nyeste tendens i København. Sjove sokker, hedder de. De kommer i alle farver, med motiver, print, mønstre og striber. Det er sokker.

En nystartet Københavnsk webshop vil gøre op med kedelige sokker og i stedet få folk til at gøre noget ud af deres sokker. Selv om webshoppen er nystartet, har den oplevet en stor interesse for de sjove sokker, der mildest talt må siges at vække opsigt på den gode måde.

Sokker med udtryk, humor og karakter

Hvor sokker førhen var sorte og blot skulle falde ind i den øvrige påklædning, er det nu noget, der skal stikke ud og være med til at udtrykke humor, personlighed, karakter og måske endda et konkret budskab. Det er i hvert fald ambitionen hos personerne bag webshoppen, der ud over at sælge sjove sokker, også sælger almindelige sokker, som vi kender dem.

”Vi ser en tendens hos personer der bruger uniform i forbindelse med deres arbejde, hvad enten denne er skjorte, kjole eller nederdel. Her bruger man vores sjove sokker til at give sin påklædning et udtryk og altså gøre den knap så uniform. Generelt ser vi en tendens til at særligt Københavnere tager godt imod vores sjove sokker”, udtaler folkene bag webshoppen, Flottesokker.dk.

Gør hverdagen sjov med sokker

Det er netop muligheden for at gøre noget ud af det simple. Det, man førhen ikke lagde mærke til eller gjorde noget ud af. Det har man nu muligheden for og det er angiveligt derfor, kunderne er så vilde med de sjove sokker. Det og at vi lever i en tid, hvor det handler om at skabe sin identitet og bære den. Det at skille sig ud har aldrig været mere populært, end det er nu.

Som nævnt tidligere i artiklen, er det i særdeleshed også personer i uniform, der har taget godt imod de sjove sokker. Her får man mulighed for at bryde uniformeringen og gøre udtrykke personlighed, stil og humor igennem noget, der førhen har været undervurderet og overset – nemlig sokker.

Sjove sokker som supplement til din tøjstil

Sjove sokker er ikke blot et sjovt indslag til din påklædning. De sjove sokker kan også supplere din stil. Man kan eksempelvis bryde et stilrent sæt tøj med et par prikkede sokker. Har man sort tøj på, kan man også tage et par sorte sokker på med sjove print af alt fra bær og frugter til dyr og slik. Særligt de lyse farver med spejlæg og kirsebær er populære.

Hvem kan gå i sjove sokker?

Sjove sokker er ikke for nogen specifik målgruppe, ikke for noget specifikt køn eller for nogen, der går i specifikt tøj. Det er netop dét, der gør dem så alsidige og inkluderende. Sjove sokker er for alle og kan bruges til al slags tøj. Man kan som nævnt bruge dem til at understøtte sit tøj, man kan bryde stilrent tøj eller man kan sætte sit personlige præg på en ellers uniform påklædning – eks. jakkesæt eller kittel.