Ring til herre

I mange år har det kun været kvinder i dagens Danmark som har gået med smykker, om det er halskæder, armbånd, øreringe, eller ringe. Det har været en del af ens outfit som kvinde hvor man har kunne udtrykke sig. Men efterhånden er der flere og flere danske drenge, fyre og mænd som forsøger at ændre på. Man ser flere og flere herresmykke brands som spreder vingerne ud, for at kunne vise verdenen deres designs. Det er en fed og unik mulighed for dagens modeverden, at herre har muligheden for at pynte deres stil med alt indenfor smykkeverdenen. Men især ringe, ringe har tidligere kun været forbeholdt kvinder, men man ser flere og flere mænd gå med ringe. Dette hænger formodentlig også sammen med at flere og flere brands åbner.

Men hvordan finder du så rundt i alle disse brands og hvor skal du købe fra?

Dette er noget mange spørg sig selv om. Jeg har surfet en del rundt på internettet det sidste stykke tid og fulgt med på alle SoMe kanaler der er, og efter et godt stykke tid vil mit bud på et godt smykkebrand indenfor herremode være Jewls.dk. Jewls laver smykker til mænd, men herunder ringe især. Deres designs sætter virkelig et præg på årets mode og stil verdenen. Jeg vil derfor klart anbefale at man slår hovedet forbi deres shop og tog et kig på deres ring underside. Da vi i denne artikel har fokus på ringe, vil jeg gerne fortælle lidt om deres nyeste design som er en ring med deres logo på siden, og en unik sort natur marmor sten. Det som gør den unik er stenen, stenen i denne ring er en natursten, hvilket vil sige at den er forskellige fra ring til ring. Udover det er det et simpel ringdesign, hvilket vil sige du kan style det med næsten alle stilarter der nu engang findes.

 

Når jeg går ned igennem forskellige byer i Danmark, har jeg lagt mærke til at ringe med sten er begyndt at blive en mere bred trend. Vi ser flere end nogensinde som har ring på, men især ringe med sten i sig. Denne trend stammer helt over fra USA, hvor sangstjerner år tilbage er begyndt at gå med dem. Stilen har så senere hen bevæget sig over til Europa og senere op igennem norden og op til Danmark. Her har Danskere virkelig taget den stil til sig, hvilket gør det muligt for brands som Jewls at sætte deres eget præg på nye ring designs.

 

Leder du derfor efter en ny ring, er der altså mange muligheder i dag. Men en god anbefaling herfra vil være Jewls.dk.