Derfor skal du købe smykker til din kæreste

Leder du efter en fødselsdagsgave til din kæreste eller vil du bare gerne forkæle hende med en sød lille gave, så skal du overveje at købe hende nogle smykker. Næsten alle kvinder kan nemlig lide smykker, så man kan aldrig gå helt galt med det. Der findes massere af smykker, så du kan helt sikkert også finde nogle, som du selv kan lide.

Armbånd og halskæder

Der findes mange flotte smykker til kvinder, heriblandt armbånd og halskæder. De to smykker har altid været populære, men her på det sidste er det faktisk blev populært at have et sæt af en matchende halskæde og armbånd. Især de lidt større kæder – også kaldet chains – er populære for tiden. Sølvkæder kan ofte være med til at gøre et outfit lidt mere råt i det. Guldkæder derimod ses som mere klassiske. Før du køber din kæreste et smykke, er det en rigtig god idé at finde ud af hvilken farve hun bedst kan lide.

Du behøver dog ikke købe både en halskæde og et armbånd. Selvom et sæt er populært, er det altså stadig flot bare med en halskæde eller et armbånd. Når du skal købe halskæder eller armbånd, skal du ofte vælge et vedhæng. Kæden er ofte den samme simple kæde, medmindre man altså køber en større statement kæde.

Hvis gaven skal være romantisk, er du næsten nødt til at vælge et hjerte som vedhæng. Det er også populært med initialer. Så kan hun gå rundt med en halskæde, som har dit initial.

Øreringe og ringe

Hvad enten du allerede har givet hende en forlovelsesring eller ej, er ringe en rigtig fin gave. Hvis din kæreste for eksempel tit har neglelak på, vil hun garanteret elske at gå med forskellige ringe.

Når du køber ringe, kan du vælge en helt simpel ring uden nogen sten i. De kan dog hurtigt blive lidt kedelige. Vælg derfor gerne en ring med en lille sten i. Det behøver ikke være en dyr diamant. Det kan for eksempel bare være hendes fødselssten.

Hvis du er i tvivl om din kæreste kan lide at gå med ringe, kan du i stedet købe nogle øreringe til hende. Store, tykke hoop øreringe er rigtig meget på mode for tiden. Det er en subtle måde at tilføje hendes outfit lidt bling på. Hoop øreringe passer til alle kvinder og kan styles på så mange forskellige måder.