Moderne klassikere til mænd fra Sand Copenhagen

Det er tid til at finde det varme tøj frem, men det betyder ikke, at du behøver at gå ned på kvalitet eller på stil – du bliver her guidet til herregarderoben anno vinter 2021 med udgangspunkt i klassiske modeller fra Sand Copenhagens herrekollektion.

Kvalitet er nøgleordet hos Sand Copenhagen

Du vil hurtigt opdage, at tøjet ikke alene ser godt ud, men at det også føles af høj kvalitet, når du har det på. Dette skyldes, at Sand Copenhagen samarbejder med italienske producenter i hver kollektion. Men mærket er faktisk startet af et dansk ægtepar i 1981. På denne måde kombinerer Sand Copenhagen skandinavisk minimalisme med italiensk håndværkstradition. Derfor er Sand Copenhagen et sandt modemærke til forretningsmanden, der ønsker et tidløst udtryk. Samtidig formår Sand Copenhagen at tænke uden for boksen og anvende forskellige prints- og tekstiler i hver kollektion. Det er altid et samspil mellem det klassiske og det moderne.

Stilede blazere fra Sand Copenhagen

Et must-have til din vintergarderobe er blazeren. Der er mange fordele ved at gå med blazer om vinteren. Først og fremmest er det en klassisk stykke tøj, som giver dig et professionelt udtryk. Du kan derfor med fordel have en blazer på, når du er på arbejde.

Derudover kan blazeren erstatte den typiske striktrøje og dermed holde dig varm. Hos Sand Copenhagen findes der blazere, der består af uldfibre, som dermed passer perfekt til sæsonen lige nu.

Sand Copenhagen skjorter

En skjorte er ikke bare en skjorte – den udstråler nemlig mere, end hvad man måske tænker i første omgang. Tænk på om du selv er til klassiske skjorter med ensfarvet print, eller om du foretrækker farvede skjorter med mønster? Hos Sand Copenhagen kan du få begge dele. Uanset om skjorten er ensfarvet eller printet er vildt, kommer skjorten altid i et klassisk snit.