Se her en smart billig automatisk sort paraply

Uanset hvor i verden du er, er det altid en god idé at have en sort ved hånden. Gør dig klar til regnen og for den sags skyld også et skarpt efterårslys, når solen undtagelsesvis banker gennem skyerne på en september eller oktoberdag med ’Indian summer’. Sommeren 2021 er bestemt ikke noget at skive hjem til ’tante Agathe’ om – men vi kan vel i det mindste tillade os at sige at barometret er gået fra “Varieret, men ikke dårligt” til “Jo, det er forfærdeligt,”.

Vi havde brug for en billig paraply, og snart kan vi ikke forlade hjemmet uden at få brug for den igen. Dansk meteorologisk institut (DMI) spår, at der i både oktober og november er udsigt til flere perioder med stabilt, ret solrigt og tørt vejr. I løbet af efteråret bliver vejret imidlertid omskifteligt.

Alle har brug for at dække sig af for regnen i det danske gajol vejr.

Når vi når frem til december, er det ’business as usual’ med det grå og våde vejr, vi alle kender så godt. Den slags skyldes som regel at vinden kommer fra sydvest, og det bringer mere regnvejr op over Danmark fra Syd Atlanten. Så en regnfuld start på vinteren vil næppe komme som nogen overraskelse. Nu er langtidsprognoser selvfølgeligt altid svære at have med at gøre, men det er bedre at være på den sikre side.

Det er nu, du skal forberede dig på vejrets omskifte med regntøj, gummistøvler og en solid sort klassisk paraply – i gamle dage kendte man til fænomenet ’galocher’, som var en form for overtræksfodtøj. I dag har gummistøvlerne taget over, og selv en paraply kan sammen med det andet udstyr garantere, at man når tørskoet frem. Den slags handler om skærmens diameter.

Ikke til at undvære i Danmark en smuk sort paraply

Beklageligt men sandt – uanset hvilken tid på året vi er i kan der hurtigt blive behov for en god paraply. Skal du til en sportsbegivenhed eller en anden udendørs ’event’ eller er det bare endnu en dag med regnvejr? Paraplybutik har altid paraply til dig! Denne paraply med sin automatiske ’åbne og lukke’ mekanisme vil glæde selv den mest kræsne.

Eller se den pride paraply i hele 12 farver, den dybe righoldige farve er et dekorativt indslag ved enhver lejlighed. Den automatiske stav-paraply er bygget op med et metalskaft, metalribber, plastikspidser med matchende farver, plastik håndtag og en skærm i polyester. Den lukkes med en velcro-lås.

Størrelse Ø125 cm, vægt (brutto): 0,656 kg – pris hos Paraplybutik 179 kroner. Når vi bor i et dejligt land som Danmark med skiftende årstider har vi brug for en smart paraply.