Husk dine vitaminer, Mand!

Har du som mand svært ved at huske at tage dine vitaminer? I dag er der mange løsninger for et sundere liv og man kan for eksempel købe CBD til mænd, tage til akupunktur eller meget andet sjovt. Men vigtigst af alt er det dog, at man sørger for at tage sine vitaminer. Det er dog alt for mange af os, som rent faktisk glemmer at gøre det.

Læs med her for at gå nogle gode råd til hvordan du opbygger denne vane med at spise dine vitaminer hver dag.

Sæt en reminder i kalenderen eller brug alarmer

Du kan gøre det en del nemmere for dig selv, hvis du husker at sætte en reminder i din kalender at du skal tage dine vitaminer. Det kan også være noget, som du sætter en alarm til eller skriver på din vante to do liste.

På denne måde er du sikker på at blive konfronteret hver dag med det faktum, at du skal tage din vitaminpille. Og den måde du vælger at minde dig selv om det, skal naturligvis være en der er tilpasset dig. Hvis du for eksempel ikke lige er typen der bruger din kalender så meget, så er det ikke denne metode du skal benytte. Du kan i stedet skrive den på din to do liste, hvis du ofte kigger på denne i løbet af dagen.

Det handler om placeringen

Du kan også gøre det lidt nemmere for dig selv at tage din vitaminpille, hvis du sørger for at sætte pillerne et nemt sted. Du kan eventuelt stille dem ved siden af din tandbørste. På den måde kan du tage pillen samtidig med at du børster din tænder om morgenen eller aftenen. På den måde bliver det hurtigt til en vane.

Det handler om at skabe så lidt friktion som muligt mellem dig og den handling, som du gerne vil gøre til en vane. Og det kan du gøre ved simpelthen at sætte pillerne et sted, hvor du altid ser dem.

Belønning eller straf

Det er også en god ide at overveje at give dig selv belønninger eller straf for, hvorvidt du husker at tage din pille eller ej. Dette behøver ikke at være noget voldsomt.

Hvis du for eksempel hader smagen af lakrids, så kan du tvinge dig selv til at tage et stykke, hvis du har glemt at tage en vitaminpille dagen før.

Og hvis du elsker kaffe kan du love dig selv en kop iskaffe efter du har slugt din pille.