Klassiske badekåber er på mode igen

Moden skifter hele tiden, og derfor kan det også være helt vildt svært at finde ud af, hvad der lige er på mode, og hvad der bare er kikset. Men det, som man ser meget af i disse tider, er, at der er meget gamle trends, som bliver taget frem igen. Eksempelvis har 90’ernes underground mode være lidt moderne igen, men også noget som den gamle, støvede badekåbe er ved at lave et comeback, fordi den bare er praktisk og supernostalgisk.

Så hvis du gerne vil have fingrene i en smart Herre badekåbe eller dame badekåbe, så kan du bare læse med her – her skal det nemlig handle meget mere om de klassiske badekåber, som er ved at lave et comeback.

Det er sejt at være old school

Badekøben er en lidt skør beklædningsgenstand, fordi den på en eller anden måde hører til i en helt anden tid. I disse tider går det hele så hurtigt, og derfor skynder man sig også bare med at komme i tøjet, når man har været i bad, så man hurtigt kan komme i gang med det næste. Men måske har vi alligevel meget at lære af badekåben.

Først og fremmest så er det netop et ret old school item, og hvis der er noget, der er sejt i øjeblikket, så er det at være old school og tage nogle lidt anderledes valg – det kan altså noget. Men derudover symboliserer badekåben noget fedt, som man også meget nemt glemme i disse tider; nemlig at det hele ikke behøver at gå så hurtigt, og at man eksempelvis efter et dejligt bad kan sætte sig og slappe af med en god kop kaffe i stedet for bare at skynde sig tøjet.

Mange forskellige og smarte badekåber

Når man tænker på en badekåbe, tænker man måske først på dit meget gammeldags nogle fra eksempelvis den gamle Far Til Fire film eller Matador, hvor det typisk er lidt ældre mænd, som bærer badekåber og morgenkåber. Men denne tanke skal man lige vende sig af med, for faktisk er badekåber jo faktisk super praktiske, og i dag findes de i mange smarte udgaver.

Så hvis du er interesseret i en af de helt klassiske badekåber, som man kender dem fra de gamle film, så er det en mulighed. Men hvis du derimod er interesseret i en lidt mere moderne slags, som passer bedre ind i den stil, du har, så skulle det også være en mulighed.