2022 tendenser inden for herretøj: De fem bedste looks, du skal kende

Mens vi styrter mod 2022, er det tid til at tage et kig på de største herretøjstendenser, der vil overtage de næste tolv måneder. Hold øje med disse fem vigtige looks, da de helt sikkert vil dominere ikke kun løbebaner og modeblade, men også din hverdagsgarderobe. Der er noget for enhver smag på denne liste, lige fra livlige farver til stærke strukturerede skuldre. Så uanset om du ønsker at ændre din stil fuldstændigt eller blot tilføje et par nye dele for at opdatere dit nuværende look, så læs videre for at få de fem bedste tendenser inden for herremode, som du skal kende til.

 

Stærke strukturerede skuldre

En af de mest omtalte tendenser i efterårs-/vinter 2021-sæsonen for herremode var de stærke strukturerede skuldre, som var tilbage. Dette look blev set på Prada, Etro og mange flere, og det vil helt sikkert være en vigtig silhuet til næste år. Der er så mange måder at inkorporere denne trend i din garderobe, uanset om du vælger en skræddersyet blazer eller en mere afslappet bomberjakke.

Hvis du ønsker at gøre et statement, skal du vælge et farverigt eller trykt stykke tøj som dem, der blev set på Prada-løberen. Eller hvis du foretrækker noget mere diskret, kan du prøve en klassisk sort jakke med stærke skuldre.

 

Levende rødt

En anden stor trend for næste år er levende røde farver, som det blev set på catwalken hos Etro, Bianca Saunders og mange andre. Det er en fantastisk måde at tilføje et farvespil til din garderobe på, og det vil helt sikkert få dig til at skille dig ud fra mængden. Hvis du ikke er selvsikker nok til at bære hvis du ikke er rød fra top til tå, så prøv at inkorporere det i dit outfit med et par sko eller en lille accessory. Det kunne være nogle smykker med astrologiske tegn. Hvis du er i tvivl om hvad dit stjernetegn kunne være kan du finde ud af det her.

Puffy overtøj

For dem, der er på udkig efter noget lidt anderledes, vil puffy overtøj være stort i 2022. Denne trend blev blandt andet set hos Louis Vuitton, Dior og Givenchy og er den perfekte måde at tilføje lidt volumen til dit look på. Vælg en farvestrålende jakke for virkelig at gøre et statement, eller gå efter en mere diskret stil i sort eller navyfarvet.

 

Designertøj er dyrt derfor burde man spare sine penge op Det er en god måde at tilføje nye dele til din garderobe på uden at bruge mange penge. Kig efter ting i dit skab, der kan genbruges eller genanvendes, f.eks. en gammel blazer, som kan skræddersyes til en ny stil. Du kan også kigge efter brugt tøj eller vintagevarer, der passer til tendenserne.

 

Med en smule kreativitet kan du nemt opdatere din garderobe uden at bruge alle dine penge.