Jordan 1 – skab din helt egen stil

Det er spændende og inspirerende at rejse rundt i verden og opdage nye kulturer. Alt efter hvilket kontinent du befinder dig på, vil maden smage helt forskelligt, indbyggerne vil se forskellige ud, og temperaturen vil skifte. Har du rejst i Sydamerika, vil du sikkert komme hjem med en oplevelse af et varmt kontinent med søde mennesker og lækker krydret mad. Gik din tur derimod til Sydpolen, vil du sikkert tænke tilbage på en iskold fornøjelse, hvor du kun mødte få indbyggere og spiste sparsomme mængder mad. Ja, kontinenterne er vidt forskellige, og det er netop også det, som gør det så spændende at rejse. Også tøjstilen vil ændre sig, alt efter hvor i verden, du kigger hen. I Indien elsker de kliklapper, i Grønland har de skindkamikker på fødderne, og i storbyerne i USA er der sneakers, så langt øjet rækker.

 

Særligt de store mærker som Adidas, Puma og Nike er stærkt repræsenterede i det amerikanske gadebillede. Nikes klassiske model Jordan 1 er efterhånden blevet verdenskendt for den afslappede og cool stil. Skoen er opkaldt efter basketballlegenden Michael Jordan, som i 80´erne spillede for Chicago Bulls. I starten af 80´erne besluttede Nike at dedikere end helt særlig sneakersmodel til netop ham, og i 1984 stod den første Jordan 1 model så klar på hylderne. Den blev hurtigt en succes, og i dag findes skoen i 3 forskellige udgaver og ejes af millioner af stilbevidste folk rundt omkring i verden.

 

Kender du også disse verdensberømte sneakers, og har du længe drømt om at købe et par til dig selv, så skal det da være nu. Hos Streetwear Evolution har de et kæmpe udvalg af Jordan 1 i mange forskellige farver. Mange af de forskellige Jordan 1 modeller, som du finder hos Streetwear Evolution, er utroligt sjældne, og du skal derfor skynde dig, hvis du vil have fingrene i de flotte og farverige modeller. Er du hurtig, kan du for eksempel blive den nye ejer af et par Jordan 1 High i en regnbuefarvet finish. Er du mere til Jordan 1 Low udgaven, kan du vælge imellem alt fra pastelfarver til dyreprint og paint drip effekter.

 

Hos Streetwear Evolution er der altså sneakers til alle, uanset om din stil er street og cool eller mere feminin og afdæmpet. Sneakers er en måde at udtrykke sig selv på, og uanset hvor i verden du rejser hen, vil du med garanti kunne imponere, når du kommer gående med et næsten unikt par Jordan 1 fra Streetwear Evolution. Den stilede sko er ikke gået af mode siden den udkom i 1984, og det er der en helt klar grund til. Det tidsløse design vil være fedt i dag, i morgen og om flere årtier. Se de mange forskellige Jordan 1 modeller på Streetwear Evolutions hjemmeside i dag.