Ny garderobe men ingen penge

Drømmer du også at forbedre din garderobe, men har du ingen penge at gøre det for? Det behøves slet ikke så svært at skaffe nogle ekstra penge til sig selv, og det kan være, at du skal læse med i denne artikel, hvis du godt kunne tænke dig at få nogle gode råd med på vejen. Find inspiration – læs med.

 

Sælg porcelænet, du ikke bruger

Det kan være en god løsning, at du sælger noget af dit porcelæn til et sted, hvor du kan få gode penge for det. Porcelæn købes typisk af en antikbutik, som derefter sælger det videre til andre. Det betyder også, at du ikke selv skal til at stå for salget med at sælge det videre, og det kan spare dig for en hel del tid og besvær. Så sælg porcelænet – og du kan snart komme i gang med at købe nye ting til garderoben.

 

Du kan sælge noget af dit gamle tøj

Hvis du gerne vil opgradere din garderobe, så er det sikkert også fordi, at du ikke er tilfreds med det, som du har nu. Men er du ikke det, så kan du også lige så godt sælge noget af dit gamle tøj videre til andre, der kan få glæde af det. Du kan finde flere steder både på telefonen og på computeren, hvor det er muligt at sælge sit tøj. Du skal huske at være reel omkring den tilstand, som tøjet er i.

 

Du kan tage flere timer på arbejdet

Hvis du har et arbejde, så kan det også være, at du har mulighed for at tage flere vagter, så din månedlige indkomst bliver højere. Hvis der er noget, som man gerne vil have mere af, så kræver det også nogle gange, at man er villig til at arbejde for det. Det kan være, at du skal tage en snak med din chef om, hvorvidt det er muligt for dig at få flere timer på arbejdet.

 

Du kan ønske dig penge i gave

Julen er ikke langt væk, og det kan være, at du skal udnytte julen til at ønske dig penge, så du kan købe mere tøj og komme i gang med at opgradere garderoben. Der er altså masser af ting, du kan gøre, hvis du ønsker en ny garderobe. Sælg porcelæn til antikbutik, sælg dit gamle tøj, tag flere timer på arbejdet eller brug dine fødselsdags- eller julegaveønsker på penge – eller tøj.