3 gode bøger til den metroseksuelle mand

Hvis du går op i din stil og at pleje dit udseende, så vil du elske disse her 3 bøger, som vi fremhæver i artiklen her. Disse henvender sig nemlig i den grad til den metroseksuelle mand.

Når man er metroseksuel mand, er man typisk også lidt forfængelig. I hvert fald går man op i sit eget udseende og velbefindende.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så vil du sikkert også nikke genkendende til, at du holder meget af content om mode og personlig pleje. Hvis dette er tilfældet, vil du elske de 3 bør, vi lige om lidt ønsker at fremhæve.

Hvis du synes, at tanken om at læse bøger er uoverskuelig – måske fordi sprog aldrig har faldet dig let – kan vi glæde dig med, at flere af vores boganbefalinger også kan findes som lydbøger.

”Den velklædte mand” af Torsten Grunwald

I ”Den velklædte mand” giver Torsten Grundwald uundværlige råd til, hvordan du som mand kan klæde dig bedre.

Bogen byder på mere end 450 inspirerende illustrationer, der serveres anrettet af en forfatter, der ved alt om klassisk herremode.

Kunne du tænke dig at få helt styr på formerne og de uskrevne regler inden for herremode, så er ”Den velklædte mand” lige noget for dig!

”Blærerøven vender tilbage” af Mads Christensen

”Blærerøven vender tilbage” er på mange måder en Bibel for den metroseksuelle mand. Vi garanterer ikke, at du er enig Mads Christensens udlægning af verden på alle områder, men vi garanterer, at du vil værdsætte hans inputs til at finde frem til god påklædning og stil, for det er den mand altså bare styr på.

Bogen byder på alt fra inputs til at sammensætte en stærk morgenrutine, til at stryge skjorten perfekte, til at binde en ordentlig slipseknude, og til hvordan man som en galant og stilet mand bør åbne en champagne.

Hvis du endnu ikke har læst værket, er det bare om at komme i gang! Du vil ikke fortryde det.

”God stil med Nico og Andres” af Andres Artiles Jerrik

Hvis du tilhører det yngre segment, så er denne her bog lige noget for dig. Den henvender sig nemlig til 10-14-årige drenge og piger, der elsker at være kreative, og som ønsker at skabe deres helt egen personlige tøjstil.

Bag bogen står Nico og Andres, der er kendt fra DR Ultra.

Vi håber, at en eller flere bøger kommer til at fascinere dig

Vi håber, at vores boganbefalinger falder i din smag, og at du bliver lige så opslugt af disse bøger, som vi selv har været.

Husk desuden på, at ovenstående liste ikke er udtømmende, og at derfor findes en del bøger henvendt til den metroseksuelle mand, som vi ikke har berørt i denne artikel. Med andre ord er der altså mere guf derude.