Brug for digital markedsføring?

Hos Marketing Digital som bor i Kolding, får du faktisk en god service og hjælp til alt hvad du har brug for. Vi er et lille bureau og vi elsker simpelthen at gøre en masse godt for vores kunder. Derfor har vi ikke betal/time, næh vi har betal/måned og så får du alt den tid vi kan give dig.

 

Ny på sociale medier eller bare online?

Intet problem, vi hjælper med at sætte alt korrekt op. Om det er sociale medier eller Google analytics, ads, myBusiness, search console osv. Vi elsker vore sjob og at tingene bliver gjort rigtigt!

 

Som ny annoncør / bruger på sociale medier, kan det virke meget overvældende med alt det som skal sættes op. Når FB og LinkedIn så også ændrer på tilgangen og måden at sætte alting op på, bliver det meget langhåret for de fleste. Selv for os eksperter ind imellem.

 

Hvad gør vi for dig?

Skal du til og annoncerer på FB eller LinkedIn eller et andet medie, så sætter vi din kampagne konto op. Du står selv for betalingskort på kontoen, det vil vi ikke blandes ind i, vi guider dig selvfølgelig til hvilket månedligt beløb vil være en god start. Med afsæt i din finansielle situation.

 

Herefter laver vi annonce kampagner, som sendes til godkendelse hos dig. Det er jo din virksomhed og du har sikkert en tone-of-voice du ønsker eller en måde at præsenterer dine produkter på.

Vi beder blot om adgang til de nødvendige sider, som de forskellige sociale medier kræver. Her ændrer tingene sig også, hvilket er ret trælst, da det ikke meldes ud.

 

Noget du bare ikke må gøre på FB, er at booste et opslag, det er spild af penge. Helt enkelt.

 

Hvilke services har vi ellers?

Jo, selvom Marketing digital er et lille bureau, har vi ressourcerne i orden. Du kan få lavet søgeoptimering på din hjemmeside eller shop i diverse CMS. Vi bygger også hjemmesider fra bunden, mest i WordPress som er en glimrende digital platform med store udbygnings muligheder.

Plus – den er super nem at bruge for alle.

 

Vil du gerne have sat en e-mail kampagne op, hjælper vi dig i gang med at samle tilmeldinger til dit kommende nyhedsbrev. Uden følgere af det sender du ikke noget til nogen. Der er flere måder at lave kampagner på sociale medier for at få folk skrevet op på din mailingliste. Konkurrencer og freebies er gode idéer her, alt efter hvad du tilbyder generelt.

 

Digital marketing kræver en bred vifte af viden og teknisk indsigt, som mange ikke orker at begynde på. Derfor er vi her!

 

Du har ikke hørt det bedste endnu – vi er ikke dyre og vi har ingen bindingsperiode. Kan vi vitterlig ikke hjælpe dig, som sjældent sker, men det kan ske. Er du fri til at sige stop og gå andre veje. Her skal du bare huske at er du helt grøn på Internettet, så tager alting tid, der er ingen wupti, så er du på side 1 i Google. Alting tager tid når det gøres ordentligt – husk det.