Wood Wood modetøj til mænd

Wood Wood er et dansk mærke. Wood Wood blev grundlagt på Nørrebro, København, af Brian SS Jensen og Karl-Oskar Olsen og er siden udvidet til at omfatte butikker i Aarhus, Berlin og London. Alle disse steder er integrerede i Wood Wood-samfundet, som fortsætter med at udvikle sig gennem lokalt engagement.

Wood Wood er for alle

Kvinder og mænd har mange muligheder, for at skabe sig en flot garderobe med Wood Wood. Nu er det primært modetøj til mænd der fokuseres på hos Kul og Koks i Kolding.

Derfor holder vi emnet til modetøj til mænd. Her er Wood Wood et meget afslappet og moderne dansk brand.

Kollektionerne fra Wood Wood

Indeholder alt basis tøj, som tees, T-shirts, pants, bluser, hoodies, sokker, skjorter, strik veste, shorts og jakker.

Der er mange forskellige stile og farver i kollektionerne, men for mænd er det mest ensfarvet tøj.

Det betyder ikke det store, da klassisk tidsløst mode, typisk er ensfarvet. Det gør det også nemt at kombinerer med andre brands eller noget mere spraglet til sommer.

Wood Wood er et et billigt mærke. Selv et par sokker i diverse farver koster 150 kr. Det er ganske vist kvalitet, så tøjet holder længe og passer du på det kan det virkeligt holde. Det afhænger naturligvis af din holdning til tøj, mode og hvad tingene bør koste.

Find Wood Wood hos KulogKoks.dk

Du kan også kigge forbi vores fysiske butik i Kolding, som også hedder Kul og Koks. Her kan du prøve de forskellige stykker tøj, som du synes om og vil tjekke pasformen på. Nogle gange er det bare rarere at se tøjet i virkeligheden, for at sikre at farven er som på billedet og at det sidder pænt. Selvfølgelig er der ikke så meget tvivl med sokker. Det kan være at du bedre kan lide en anden farve vest eller jakke, end den du så på i webshoppen.

Pas på fup shops online

Wood Wood fås mange steder online, bare vær forsigtig med at købe fra ikke EU shops, da der kommer både moms og told på prisen. Det giver en væsentlig forøgelse af prisen på dit indkøb. Der er også mange kopi shops derude, så tjek priserne grundigt. Er tøjet for billigt, er det nok en fup shop, som du bør holde dig meget langt fra. En ting er at prisen er for god til at være sand, men får du en varer tilsendt, vil kvaliteten være elendig. Så vær fornuftig og køb dansk eller i de store webshops, hvor der er styr på sikkerheden.

 

Det er nemt at købe i en webshop, og har du fundet dine farver og størrelser, er det nærmest perfekt. Vil du prøve nogle nye farver, så kig forbi butikken og prøv tøjet.