Tag en eller flere venner med under armen til actionfyldte oplevelser

Der er ingen tvivl om, at det er en fornøjelse at være i et godt selskab med en eller flere gode venner. Men det kan forekomme, at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal lave sammen i en weekend, en fredag aften, en helt almindelig eftermiddag, e.l. Derfor har vi valgt her at komme med nogle forslag til, hvilke oplevelser I kan lave sammen for at skabe uforglemmelige minder og en actionfyldt dag.

 

Opklar mysterier i en helt ny verden

Tag en eller flere venner med under armen, når turen går til et escape room nær dig, hvor I sammen skal løse nogle af de sjoveste og mest udspekulerede mysterier.

 

Bor I omkring Aarhus? Så tag ind til Escapist og prøv at opklare det hjernevridende mysterie om det famøse diamantkup. Har I en logisk sans, hvor I kan holde hovedet koldt, så venter dette mysterie blot på, at I opklarer det!

 

Bor I omkring København og ikke er nogen bangebukse? Så tag ind forbi The Ring Escape Room hos Riddlehouse. Her vil I ikke kun blive udsat for et gådefuldt mysterie, I vil også opleve det første escape room i Danmark med live performance – altså med rigtige skuespillere!

 

Med et hav af forskellige escape rooms i og omkring Aarhus og København, kan I slå fantasien løs, tage jeres detektiv-briller på og løse nogle spændende mysterier sammen.

 

Tag på en actionfyldt oplevelse i højderne

Det kan også være, at du gerne vil have en eller flere venner med ud på en hæsblæsende og vild adrenalin-oplevelse i højderne. Så kan I tage på helikopterturer et eller flere steder i landet. Med diverse helikopterturer i højden ser I ikke bare, hvor skøn den danske natur i virkeligheden er, I bliver også meget klogere på, hvordan en helikopter virker, og hvad den egentligt kan. En af de fedeste oplevelser, man kan få med vennerne, når man sætter sig ind i en helikopter.

 

Er en eller flere helikopterturer noget for dig og dine venner? Så kan I prøve det flere steder i landet enten på Jylland, Fyn eller Sjælland. Det kommer blot an på, hvilken del af det danske land, I ønsker at opleve.

 

Udfordre kroppens fysik med klatring

Findes der stadig en lille smule tilbage fra den barnlige sjæl inde i jer, så kan I også tage ud og prøve kræfter med klatring. Klatring, som enten kan foregå inden for i en hal med klatrevæg, eller som kan foregå udenfor i den danske natur i en af de danske klatreparker.

 

Er I mest til en klatretur indenfor, så tag til København og prøv kræfter med klatring hos Blocs & Walls. Er I derimod til en udendørsaktiviter, kan I tage til Vejle og prøve klatring i Gorilla Park. Sjov, fantastisk og spændende oplevelse, der trækker en ud fra sin komfortzone, og som får adrenalinen til at pumpe på en helt anden måde.