Et flot ur, lækkert hår, og et fint jakkesæt er ikke nok, hvis ikke også du har et perfekt smil

Jeg husker det som var det i går, da min tandlæge fortalte mig om muligheden for at få rettet mine tænder. Jeg kiggede på de hvide togskinner og blev helt overvældet af tanken om dem. Mit hjerte bankede hurtigere end nogensinde før, og en kuldegysning løb gennem min ryg. Derfor sagde jeg nej til behandlingen – ikke engang 14-årige jeg ville risikere at blive udstillet eller drillet med metalbøjlerne i munden. 

 

Nu hvor jeg er blevet ældre sidder jeg og tænker tilbage på, hvor uvidende jeg var dengang skoletandlæger tilbød mig gratis tandretning. Hvis jeg havde sagt ja dengang, så var jeg fri for at skulle betale 25.000 Kroner nu for at få rettet mine tænder. Men det er nu engang sådan det er.

Mine skæve tænder har givet mig mindre selvværd, så jeg var begyndt at grine uden at vise mine tænder, jeg forsøgte altid at dreje mit hoved eller holde en hånd foran munden for at ikke vise mine skæve tænder når jeg var sammen med andre mennesker.

Det perfekte smil giver selvtillid, og selvtillid har altid været på mode

Jeg har nu fundet mod til at undersøge andre behandlingsmuligheder derude i Esbjerg. Jeg har fundet frem til at invisalign er vejen frem for mig, og jeg starter min behandling inden for 2 uger.
Jeg googlede invisalign Esbjerg og kom frem til en hjemmeside, som finder frem til de bedste invisalign tilbud i mit nærområde, og det er Esbjerg.

Jeg udfyldte formularen på deres hjemmeside, hvor jeg skulle lave en længere beskrivelse af mine tænder, som de ser ud i dag, samt en beskrivelse af, hvordan jeg ønsker mine tænder skal se ud når de er færdig reguleret.
Jeg tog også nogle billeder af mine tænder, hvor man kunne se tandkødet tydeligt, så tandlægerne har nogle billeder at give en pris ud fra.

Efter jeg sendte ansøgningen, gik der ca. 7 dage, så modtog jeg 2 tilbud fra tandreguleringstandlæger i Esbjerg, som begge har stor erfaring med tandretning med invisalign.

Tandretning pris

Til min store overraskelse så var der over 7000 kr. i forskel fra den ene tandlæge til den anden. Jeg tog beslutningen om at tage til en undersøgelse hos den billige tandlæge, og høre nærmere om hvad der præcis indgik i deres tilbud.

Da jeg ankom til tandlægen, blev jeg taget godt imod, og forundersøgelsen gik i gang. Tandlægen lavede et 3d billeder af mine tænder, for at kunne udvikle en behandlingsplan, samt vurdere en tidshorisont for behandlingen, og om tilbuddet de havde foreslået stadig passede.

Tilbuddet på de 25000 passede stadig, og jeg sagde ja til at starte behandlingen.

Nu står jeg og venter på at vi næste mandag starter behandlingen med at rette mine tænder, og jeg glæder mig så meget!!