På med dine bambus strømper og bambus underbukser

Vi står alle indimellem i den situation, at vi skal udskifte noget af vores undertøj og nogle af strømperne i vores garderobe. For nogle kan der måske være mange overvejelser omkring det, for andre er der muligvis få overvejelser i sådan en situation. Skal man gå efter det man plejer at købe, enten fordi vanens magt har taget over, eller fordi man ikke tænker over at der kan være alternativer på markedet eller skal man prøve noget andet, noget nyt. Selv i valget af undertøj og strømper kan man faktisk være med til at tænke på miljøet ved at købe produkter af der er produceret med mere naturlige materialer. Her kommer bambus strømper og bambus underbukser ind i billedet.  

 

Der er mange gode fordele ved at have bambus som materiale i sine tekstilprodukter. Eksempelvis er bambus strømper blødere sammenlignet med strømper af ren bomuld. Det siges også at bambus sokker er bedre til at holde den rigtige temperatur omkring fødderne. Yderligere har bambus, grundet de stoffer der er i olien som er i bambus, en antibakteriel effekt. En antibakteriel effekt er bestemt ikke en dårlig egenskab at have med i sin beklædningsgenstand, hvorfor bambus undertøj heller ikke er så tosset. Indtil videre har vi kun været inde på nogle af de materialle goder ved bambus som materiale i eksempelvis bambus sokker og bambus undertøj. Der er også de miljømæssige gevinster ved brugen af bambus i tekstilprodukter.

 

Økologisk undertøj til garderoben

Det er altid rart at have undertøj på der er lavet af gode og behagelige materialer. Der er intet værre en tekstilmaterialer der kradser på huden. Noget der også er rart, er hvis man vælger undertøj med omtanke både for sig selv og miljøet. Ved at vælge at købe økologisk undertøj sender du også en kærlig tanke til miljøet, fordi der oftest i fremstillingen er tænkt over at anvende gode materialer der belaster miljøet mindre end brugen af andre materialer. Eksempelvis bambussokker, fremstillet af primært økologisk dyrket bambus, er en lækker komfort at give sine fødder. Du kan finde et udvalg af økologisk undertøj på GreenTown her.

 

Der er en tendens til, når man taler om stil og herremode, at man i højere grad også tænker i valg af tekstilmaterialer og en mere bæredygtig måde at producere tøj på. Udover at man kan få meget lækkert og smart tøj, som er designet og fremstillet med miljøvenlighed for øje, kan man samtidig gøre sig selv og naturen en tjeneste. Det giver en god følelse på kroppen, men også i kroppen, at købe produkter der både tilgodeser oplevelsen af at bruge selve produktet, men som også har tilgodeset miljøet i produktionsprocessen. Så glæde dig selv med et lækkert par bambus strømper og bambus underbukser.