Det nyeste I bylivet – læs de nye trends

Bylivet er blevet åbnet helt op igen, og det betyder vi ser de nye trends i bylivet. Og hvilke trends er mon det? Som tiden ændrer sig kommer det hele tiden nye og smarte trends og specielt bylivet er jo fyldt med en masse spændende ting. Hvis du vil følge med i de nye og være smart og ung, så læs her om nogle af de nye og store trends i bylivet.

Rygning er yt snus er det nye

I dag er der knap så mange unge, der ryger. Mange vil endda kalde det yt, fordi de unge hele deres liv har fået fortalt om, hvad rygning gør ved en, så synes de i langt højere grad, at det er klamt. Nu er det svenske nikotin produkt kommet til Danmark. Det er snus og det helt populære mærke i byen er Lyft freeze. Lyft freeze er en anden måde at få nikotin på, fremfor at ryge.

For det første er det ji bare langt nemmere at tage en skive Lyft freeze i overlæben, end det er st gå ud og tænde en cigaret og ryge. Så er det ikke noget med at fryse uden for, bare for at ryge. Desuden kender man heller ikke helt, hvor slemme konsekvenserne er ved snus endnu, derfor er de unge ikke så bange for det. Ja, det er nok en knap så god ting, men det er altså grunden til, at det trender i bylivet hos de unge.

Behageligt men pænt tøj

I dag betyder det rigtig meget for unge, at man har tøj på, som rent faktisk er rart at have på. Ja selvfølgelig er der en vis dresscode, når man tager på klub, men behageligt tøj er jo ikke blot sweatpants og hættetrøje. Der er rigtig meget tøj i dag, som er behageligt at have på. Man behøver ikke altid være totalt stilet og have brugt flere timer på makeup, hår tøj oh så videre.

Det er bare sjovere at feste og være i byen, hvis man er komfortabel. Når er i byen og drikker, så bliver man oppustet, man få ondt i maven og man hopper og danser. Det bliver lynhurtigt ubehageligt og træls, hvis man bare har et par rigtig stramme jeans på og en trøje der sidder stramt og har et lidt ubehageligt stof. I dag er det st være komfortabel vigtigt i byen.