NY TREND: Vinabonnementer hitter til manden

Som en moden moderne mand vil man altid gerne have en eller flere gode flasker rødvin eller hvidvin stående til, når man skal imponere gæsterne – eller en date.

 

Du har garanteret allerede prøvet at downloade Vivinos vinapp, der kan scanne vinen og fortælle dig, hvilken rating den har. Men problemet med Vivino er, at dens styrke også er dens svaghed – der er rigtig mange almindelige mennesker, som rater. Og det er ikke altid retvisende, det ratingen viser. Det kan ofte skabe en del problemer, hvis man har fået valgt en forkert rødvin til det, der skulle være en skøn aften.

 

Derfor har flere vinfirmaer lavet et vinabonnement, som leverer de bedste rødvin, hvidvin og rosévin direkte til døren. Direkte til din kræsne gane. Det giver nemlig dig som mand frihed og mulighed for at servere de bedste vine – uden dikkedarer og for mange valgmuligheder – til dig og dine venner.

 

For at tease lidt: Den seneste kasse fra Vinbamsens vinabonnementet indeholdte en ret fantastisk vin. En Sangiovese rødvin, som hed Conte Zardi Il’ Sapiente. Helt igennem fantastisk. Og med i vinkassen medfulgte også en herlig vinanmeldelse, som kan læses herunder:

Skuda en herlig vin, det her! Voldsom ja, tobak-noter nej. Endnu engang må mine ikke-tobak-vaner skuffe: Jeg KAN simpelt hen ikke smage tobak. Er det, fordi jeg aldrig har røget?! Jeg forsøger mig med en cigabøjs nu, måske vil det fremhæve de ellers skjulte noter.

 

Jeg har også en cigar i baghånden, hvis cigaretten slår fejl. Men der er vel grænser for hvor meget man skal pulse for at drikke vin?! Jeg tror ikke jeg er fan.. Altså af tobakken. Jeg hopper over til cigaren og napper en ekstra flaske vin i stedet. Mon ikke der bare skal større mængder vin til – så skal de tobak-noter nok dukke op!

 

Heldigvis er to flasker af denne vin på en aften ingen sag. Jeg udsatte vinen for kattetesten, og se bare, hvor kælen og lokkende katten er! En klar godkendelse..

 

Det er en anmeldelse, der ligger svesken på desken. Så dette kan man også more sig over, mens man drikker den gode rødvin.

 

Derudover – hvis man synes godt om vinkassen fra Vinbamsen – kan man også give et vinabonnement videre til ens venner og nærmeste i form af et gavekort.

 

Et gavekort til et vinabonnement kommer i alle prisklasser – lige fra lidt over 200 kr. og op til flere tusind kroner.

 

Der ses en tendens til, at familiemedlemmer giver deres forældre gavekort til det samme vinabonnementet både til deres fødselsdage og juleaftener, så vinabonnementet hele tiden holdes kørende med gavekort. Det er ret smart – og en ret god gave!

 

Så en klar anbefaling om at få prøvet Vinbamsens vinabonnement af.