Hvad er fremtiden for herremoden?

Uanset om du er en fashionista, en trendsætter eller bare en person, der sætter pris på nye tendenser inden for herremode, bør du være spændt på, hvad der kommer til at ske! Ifølge eksperterne inden for herremode lover 2023 mere udendørs og vinterinspireret mode. Fra fleecejakker til termojakker og puffercoats – denne sæson vil helt sikkert bringe nogle af de mest stilfulde stykker til dato. Så lad os tage et kig på, hvad der venter forude for herremoden i 2023! 

Fleece til alle anledninger 

Hvis du elsker fleece, så vil du blive glad for 2023 herremode. Ikke alene vil fleece blive set overalt fra streetwear til dressede looks, men det vil også komme i et væld af farver og mønstre. Fleece er ikke længere kun til at holde varmen med; nu kan det bruges som en iøjnefaldende accessory, der kan tilføje tekstur og dimension til ethvert outfit. Tænk på lyse farver kombineret med neutrale toner som marineblå eller sort – mulighederne er uendelige!

Udendørs inspiration overalt 

En anden stor trend, som vi kan forvente fra herremode i år, er udendørs inspiration. Fra kraftige snestøvler til parkaer og quiltede jakker – udendørsinspireret tøj vil være overalt i denne sæson. Forestil dig bare, hvor sjovt det ville være at parre dit yndlingspar jeans med en hyggelig quiltet jakke og vinterstøvler – det er et look, der ikke vil gå ubemærket hen! Og hvis du vil have noget endnu mere vovet, hvorfor så ikke prøve at kombinere dit look med en knaldrød hue eller et rødt halstørklæde? På den måde vil du skille dig ud fra mængden og sikre, at alle ved, hvem kongen af herremode er! 

Fat Moose fører an i ”urban outdoor”-moden

Ét det brands, der oven i købet er dansk, der har ført an i 2022 indenfor bølgen af urban outdoor-tøj til moderigtige mænd, er Fat Moose. Dette vil uden nogen tvivl fortsætte ind i 2023 og fremad. I dag kan man på fatmoosebrand.com allerede handle sine styles som dansker, men der kommer i år også en dansksproget version af webshoppen.

Statement Pieces i massevis 

Endelig forventer vi, at der vil være masser af statementstykker i herremoden i 2023. Fra dristige prints på trøjer og t-shirts til stærke farver på sko og jakker – der vil ikke være mangel på statement pieces denne sæson. Så hvis du ønsker at vende hovederne, uanset hvor du går, er det nu, du skal begynde at købe disse unikke items! Glem ikke, at statement-emner ikke behøver at råbe “se på mig” – de kan stadig være diskrete og samtidig tilføje personlighed og flair. Så bland din garderobe med nogle dristige statement-emner til næste sæson – du vil ikke fortryde det! 

Konklusion  

Herremode i 2023 vil helt sikkert bringe nogle spændende nye tendenser ind i vores garderobeskabe! Vi kan forvente mere fleece end nogensinde før samt masser af dristige statement pieces, der helt sikkert vil vende hovederne overalt, hvor du går. Der vil også være masser af outdoor-inspireret tøj lige fra kraftige snestøvler helt op til parkas og quiltede jakker – så gør dig klar til nogle hyggelige vinterlooks denne sæson! Med alle disse fantastiske nye tendenser på vej, er det nu, du skal begynde at forberede din garderobe på alt det, der venter forude. Så tag fat i fleeces og statement pieces – det er tid til at blive moderigtig!