Find en kvalificeret tatovør med hygiejnen i orden

Overvejer du nyt blæk på kroppen? Uanset om du er en erfaren tatoveringsveteran eller du planlægger din første gang under nålen, så skal du være varsom med at vælge din tatovør. Det handler naturligvis både om at finde en tatovør, som kan udføre dit design til perfektion, en som du føler dig tryg ved og vigtigst af alt en der har hygiejnen i orden.

Det sterile arbejdsmiljø er alfa og omega

Hvis du nogensinde har været til en lægeundersøgelse, så ved du også at god hygiejne med sterile overflader, engangshandsker og rene redskaber er alfa og omega i denne praksis. Det skyldes at bakterier og skidt kan snige ind alle steder, og er især farligt, hvis man har åbne sår eller skader på kroppen.

Det samme gælder hos din tatovør. En tatovering er i og for sig små sår du får påført på huden via nålen. Trods sårene er bittesmå så kan urenheder og bakterier snige sig ned under huden og forårsage store problemer. Dette kan undgås hvis din tatovør har styr på hygiejnen. Dette betyder for eksempel at din tatovør altid bruger en ubrugt og spritny nål til netop din tatovering, han benytter altid handsker under arbejdet og altid sørger for, at samtlige overflader omkring dig er rengjorte og pakket godt ind i nyt og rent cellofan.

Den bedste tatovør er en, du kan stole på

Forståeligt nok kan det krible i en at komme ned få gang i sin tattoo session. Men før du får fuldendt dit yndlingsdesign på kroppen, så giv dig tid til at finde en tatovør, som du føler dig tryg og sikker med. Vigtigst af alt bør du finde en, som har styr på hygiejnen!

Undlad at smut ned på gaden for at vælge det første og det bedste, men tag dig god tid til at lave lidt research. Din tatovør skal altid være en, som har din sikkerhed og dit velvære som første prioritet!

Tak for eksempel et kig på din tatovør i Vanløse, hvor den gode stil og fremragende hygiejne altid er i højsædet. Med en professionel og kompetent tatovør bør du aldrig skulle bekymre dig om ting som infektioner eller skader på din hud, her er kvalitet og renlighed altid prioriteret.

De dygtigste tatovører arbejder udelukkende i et sterilt miljø, så alt du skal bekymre dig om er at holde godt ud og glæde dig til din nye flotte tatovering.