Jeg håber, at I alle har haft en fabelagtig jul med masser af mad, hygge med familien og at julegaverne faldt i god jord. Traditionen tro købes der en overflod af gaver til under juletræet op til jul og lige efter jul køres der fuld damp på udsalgene alle steder.

Det kan man jo mene om, hvad man vil. Faktum er i hvert fald, at det er nu, du skal svinge dankortet, hvis du gerne vil investere i lidt lækkert til garderoben. Der er nemlig rig mulighed for, at gøre nogle super lækre køb til en pris, du ellers ikke kommer i nærheden af. Det er din chance for at bygge en alsidig og p*sse lækker garderobe op til en billig skilling.

Til dette formål har jeg i dag scannet Zalando’s premium udsalg igennem og præsenterer her på et sølvfad de bedste tilbud til mænd fra Zalando’s vinterudsalg. Men husk nu at handle hurtigt, for det plejer at gå rigtigt stærkt.

Lad os kaste os over godterne:

 

Zalando vinterudsalg til mænd – de bedste tilbud

 

Navy Tiger of Sweden jakkesæt på tilbud

tiger of sweden jakkesæt på tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 3145.-

Find det lækre jakkesæt på udsalg her

 

Vi starter rigtigt, rigtigt skarpt ud med et mørkeblåt Tiger of Sweden jakkesæt på tilbud lige nu. Tiger of Sweden jakkesæt er notorisk kendte for at have en glimrende pasform og så er kvaliteten samt designet altid af højeste klasse. Mangler du et jakkesæt til nytårsaften? Så har du hermed fået et hamrende lækkert et serveret og så endda sat kraftigt ned!

Der er i øvrigt en flot samling af lækre jakkesæt på udsalg lige nu, som du ikke bør gå uden om.

Husk i øvrigt de ti simple regler for jakkesæt alle mænd bør kende.

 

Tiger of Sweden jakkesæt på udsalg

tiger of sweden jakkesæt på udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 40% ned til 2695.-

Find det lækre jakkesæt på udsalg her

 

Samme model som før bare i en nydelig grå nuance. Vi har hermed endnu et lækkert Tiger of Sweden jakkesæt på udsalg og dette er faktisk sat hele 40% ned lige nu! Hvad venter du på?

 

Hvid Tiger of Sweden skjorte på udsalg

hvid tiger of sweden skjorte på udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 649.-

Find den hvide skjorte på udsalg her

 

Til et jakkesæt skal der naturligvis også lækker skjorte til. Jeg har til dette formål fundet denne klassiske hvide skjorte fra Tiger of Sweden på udsalg i slim fit cut. Klassisk, elegant og en ekviperinger, som du altid kan smide på i alle sammenhænge – og derfor også en absolut must-have i enhver velklædte herres garderobe. Ps: Man kan altid bruge mere end én hvid skjorte.

 

Lyseblå Tiger of Sweden skjorte på udsalg

tiger of sweden skjorte på udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 699.-

Find den lækre skjorte på udsalg her

 

Jeg fandt minsandten også modellen i den mindst lige så klassiske lyseblå nuance. Du har hermed fået to absolutte must-haves og klassikere på udsalg serveret på et sølvfad – og så endda fra kvalitetsproducenten Tiger of Sweden. Selv tak.

 

Sort Eton slips på udsalg

sort eton slips udsalg

Mærke: Eton Pris: Sat 50% ned til 325.-

Find Eton slipset på udsalg her

 

Alright, vi har styr på jakkesættet, skjorten og nu kommer vi så til slipset. Zalando har faktisk en flot samling premium slips på udsalg, men for ikke at fylde hele artiklen med slips, har jeg valgt et par stykker ud. Første sæt kommer fra Eton og er et flot sort slips i bomuld. Den sorte udgave som ovenfor er sat hele 50% ned lige nu, mens den mørkeblå udgave nedenfor er sat 25% ned lige nu:

 

Mørkeblåt Eton slips på udsalg

mørkeblåt eton slips tilbud

Mærke: Eton Pris: Sat 25% ned til 489.-

Find Eton slipset på tilbud her

 

Tiger of Sweden slips på tilbud

tiger of sweden slips udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 50% ned til 299.-

Find Tiger of Sweden slipset på tilbud her

 

Vi napper lige et enkelt slips på tilbud mere. Dette kommer fra Tiger of Sweden og er et nydeligt klassisk slips i blå nuancer, som er sat hele 50% ned lige nu. Det er udført i 100% silke og vil kunne anvendes i stort set alle sammensætninger. En ret lækker tilføjelse til garderoben.

 

Drønlækker kashmir cardigan på udsalg

kashmir cardigan tilbud

Mærke: FTC Cashmere Pris: Sat 30% ned til 1605.-

Find den lækre kashmir cardigan her

 

I den mere luksuriøse afdeling har jeg fundet denne uforskammet lækre cardigan i 100% kashmir. Det her er den type køb, du gør, hvis du virkelig vil forkæle dig selv og samtidig vise omverdenen, at du har styr på stilen og ikke går på kompromis med kvaliteten. Den kashmir cardigan vil du elske dig for at have købt. Den vil være en nydelse, at have på hver eneste gang.

 

Mørkeblå pullover på udsalg

mørkeblå pullover udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 839.-

Find den lækre pullover her

 

I den klassiske boldgade har jeg fundet denne nydelige mørkeblå pullover i 100% uld. Den er helt perfekt til vinteren og de mere uformelle lejligheder – eller bare til at have på derhjemme. Klassisk, stilren og elegant!

 

Klassiske striktrøjer på udsalg fra Polo Ralph Lauren

mørkegrå striktrøje tilbud

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 719.-

Find den lækre pullover her

 

Så er det ved at være tid til et af de helt store fund i denne omgang. Det er denne klassiske og fantastisk lækre striktrøje fra Polo Ralph Lauren på udsalg. Du får et klassiske, tidløse design, 100% uld og den altid høje kvalitet fra Polo Ralph Lauren og så sat hele 40% ned lige nu. Bum! Modellen findes i flere forskellige nuancer, som ligeledes er sat ned lige nu. Så er det nu, der skal fyldes op i garderoben!

 

Lækre klassiske chinos

klassiske chinos udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 839.-

Find de klassiske chinos her

 

Vi skal selvfølgelig også have et par klassiske, lækre chinos med i artiklen og de kommer her fra Polo Ralph Lauren. Modellen her rammer plet på design- og pasformsfronten og så er den sat hele 30% ned lige nu. Den findes i 5 nydelige nuancer, som alle som en vil være en fantastisk tilføjelse til den stilfulde herres garderobe.

 

Uforskammet lækker blazer til skarp pris

mørkeblå blazer tilbud

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 25% ned til 1645.-

Find den lækre blazer her

 

Vi bevæger os over i blazerafdeling med et brag af en mørkeblå blazer. Den kommer fra Polo Ralph Lauren og designet kredser om den teksturerede bomuld, som giver denne blazer masser af karakter – på den helt perfekte måde. Hele herligheden bliver krydret med et par virkeligt flotte og elegante messingknapper og så er den selvfølgelig sat ned lige nu. Et bragende godt køb!

 

Elegant mørkeblå blazer i uld

mørkeblå blazer uld udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 20% ned til 2075.-

Find den lækre blazer her

 

I den klassiske afdeling har jeg fundet denne nydelige mørkeblå Hugo Boss blazer på udsalg lige nu. Du får det klassiske, tidløse design fra Hugo Boss, den altid høje kvalitet tilsat 100% uld, så du har den perfekte mørkeblå blazer til vinterperioden.

 

Den perfekte lyseblå blazer

lyseblå blazer tilbud

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 20% ned til 2475.-

Find den lækre blazer her

 

I den mere sommerlige afdeling har jeg fundet denne helt perfekte lyseblå blazer fra Polo Ralph Lauren. Det virker måske lidt mærkeligt, at kaste penge efter en blazer, der fungerer bedst i de varmere perioder, men det er netop det smukke ved den klassiske, tidløse stil. Du kan opgradere garderoben når det helt rigtigt tilbud viser sig uanset sæson. Ovenstående flotte blazer vil du ELSKE at have i garderoben i de varmere perioder og du kan med garanti hive den frem sæson efter sæson efter sæson. Smukt!

 

Et par klassiske sejlersko på udsalg

mørkeblå sejlersko udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 769.-

Find de klassiske sejlersko her

 

Apropos ovenstående skriv om det at købe lækre ting på udsalg, selvom de ikke lige passer ind i den aktuelle sæson, så har vi her lidt af et røverkøb. Du får et par klassiske navy sejlersko fra Polo Ralph Lauren sat hele 30% ned. Det perfekte fodtøj til de varmere perioder og hvorfor ikke bare købe dem nu, så du sparer en god sjat penge? Det var præcis således, jeg selv fik erhvervet mig mine navy sejlersko.

 

Klassisk meleret vinterjakke på udsalg

meleret vinterjakke udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 2795.-

Find den melerede vinterfrakke her

 

I den elegante og stilfulde afdeling af vintertøj har jeg fundet denne nydelige melerede vinterfrakke fra Tiger of Sweden. Den skriger bare elegance og styr på stilen, ikke? Fantastisk flot model som er sat 30% ned lige nu. Mangler du en vinterfrakke som skiller sig ud på den stilfulde måde, så har du hermed fået en knivskarp model serveret.

 

Flot mørkeblå vinterfrakke fra Tiger of Sweden

mørkeblå frakke udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 25% ned til 2625.-

Find den klassiske vinterfrakke her

 

Vi bliver i den elegante, stilfulde og klassiske afdeling for frakker med denne nydelige sag fra Tiger of Sweden. Designet er som altid holdt i det flotte og stilrene nordiske snit. En flot frakke til den stilfulde herre som kan bruges sæson efter sæson efter sæson. Denne model findes i øvrigt også i tre andre nuancer, som ligeledes er på udsalg lige nu:

 

Beige frakke fra Tiger of Sweden på tilbud

beige frakke udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 2445.-

Find den klassiske vinterfrakke her

 

Mørkegrå frakke fra Tiger of Sweden på udsalg

mørkegrå frakke udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 2445.-

Find den klassiske vinterfrakke her

 

Sort frakke fra Tiger of Sweden på tilbud

sort frakke udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 2445.-

Find den klassiske vinterfrakke her

 

Mørkeblåt kashmir halstørklæde på udsalg

mørkeblåt kashmir halstørklæde udsalg

Mærke: FTC Cashmere Pris: Sat 20% ned til 1435.-

Find kashmir halstørklædet her

 

Hvis du virkelig vil gøre noget godt for dig selv her i vinterperioden, så erhverver du dig et lækkert kashmir halstørklæde – og hvorfor ikke gøre det på udsalg? Du får det blødeste og lækreste materiale om halsen som samtidig er dejlig varmt. Det er en investering i garderoben og et klart signal til omverdenen om, at du elsker høj kvalitet. Modellen findes også i to andre nuancer, som du finder gennem samme link ovenfor.

 

Calvin Klein underbukser på tilbud

calvin klein underbukser tilbud

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 20% ned til 239.-

Find underbukserne på udsalg her

 

Ja, vi kan jo alle bruge underbukser og hvorfor ikke købe dem, når de nu er sat ned? Jeg har fundet 3 styks Calvin Klein underbukser på udsalg lige nu i klassiske og nydelige nuancer.

Written by Christian Bo Nissen