Zalando vinterudsalg bedste tilbud til mænd

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor tilhænger af udsalgsperioderne og især vinterudsalgene. Det er nemlig her, du kan opgradere garderoben med super lækkert tøj i høj kvalitet til en billig (eller billigere) skilling. Jeg har allerede kigget på Boozt’s vinterudsalg og nu er turen kommet til Zalando’s vinterudsalg og de bedste tilbud til mænd.

Inde vi kaster os over tilbuddene, så vil jeg egentlig lige knytte en kommentar til det med tilbud. For når jeg nu skriver de bedste tilbud til mænd, hvad mener jeg så egentlig? Jeg mener – og dette er selvfølgelig udelukkende min subjektive holdning, at et godt og attraktivt tilbud på et stykke tøj bør opfylde følgende tre meget simple kriterier:

  • Det skal være sat betragteligt ned. 5% i rabat kan vel næppe kategoriseres som et godt tilbud. Jovist, det er da bedre end ingenting, men godt er nok lige et stretch. Der skal som absolut minimum være barberet 20% af prisen og helst 30%.
  • Det skal være kvalitet. Hvor ofte har du ikke fået købt noget, bare fordi det var på udsalg og billigt, for derefter at fortryde købet? Jeg har i hvert fald gjort mig nogle erfaringer på det område og er stoppet med impulskøbene under udsalg, for det ender bare aldrig med noget lækkert og noget som du bliver glad for.
    Derfor bør du – inden udsalget går igang – have en nogenlunde idé om, hvad din garderobe står og mangler. Et godt sted at starte er med min gratis stilguide, som giver dig et rigtig godt overblik over, hvad en basisgarderobe bør indeholde. Derefter finder du disse ekviperinger på udsalg og vælger ud fra udvalget af kvalitetsmærker. Men det stopper ikke her. For du må IKKE gå på kompromis med pasformen. Det er meget muligt, at der står Tiger of Sweden i nakken af din fine nye skjorte, men hvis pasformen ikke sidder lige i skabet, så skal du altså få det byttet – med det samme!
  • Det skal være stilrent og alsidigt. Modsat hvad mange folk tror, når de først rammer bloggen eller jeg fortæller om den, så er dette på ingen måder en herremode blog. Jeg er så afgjort ikke fan af mode og hvad de fine fashion forward modehuse nu vil prakke os forbrugere på. Jeg er fan af den stilrene, klassiske elegante stil, som kan anvendes igen og igen, år efter år. Derfor er det også meget nemmere og billigere at handle ind til sådan en garderobe. De ting jeg køber på udsalg under dette vinterudsalg, vil jeg med garanti være rigtig glad for også om 1, 2 eller 3 år. Køber jeg samtidig disse ting i en god kvalitet, jamen så kan de anvendes i mange år frem. Det er da lækkert!

 

Nå, det var lige et par hurtige ord, som du med fordel kan skrive dig bag øret, inden du går igang med udsalgsræset. Lad os kigge på Zalando’s vinterudsalg 2017 og de bedste tilbud til mænd:

 

Super flot blazer på udsalg

Nydelig blazer udsalg 2017

Mærke: JOOP! Pris: Sat 35% ned til 1495.-

Find den lækre blazer på udsalg her

 

Vi starter naturligvis ud med en super lækker blazer på udsalg. Den kommer her fra det tyske luksus designermærke JOOP!. En super lækker sag hvor det teksturerede materiale giver blazeren et virkelig lækkert udtryk!

 

Lyseblå Eton skjorte på udsalg

Lyseblå eton skjorte udsalg 2017

 

Mærke: Eton Pris: Sat 35% ned til 709.-

Find den lækre lyseblå Eton skjorte på udsalg her

 

Når snakken falder på skjorter i høj kvalitet, så er det umuligt at komme uden om Eton. De leverer bare nogle absolut fremragende skjorter i imponerende høj kvalitet og i lækkert design. Eneste ulempe er, at de koster på den nordlige side af 1.000 kroner per skjorte. Derfor er det med at slå til, når de nu endelig kommer på udsalg. Det er ovenstående lækre lyseblå model – og så endda med hele 35%!

 

Lækker Boss skjorte på udsalg

Lækker boss skjorte udsalg 2017

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 35% ned til 519.-

Find den lækre lyseblå Boss skjorte på udsalg her

 

Vi napper lige en hamrende lækker lyseblå skjorte til på udsalg. Den kommer denne gang fra Boss Orange og er en nydelig terne sag med button-down krave. Nogle af de strikse “modebosser” vil argumentere for, at en button-down skjorte kun kan anvendes til de mere uformelle lejligheder, men jeg elsker dem og bruger dem også på arbejdet – uden problemer!

 

Super fed button-down skjorte på udsalg

Boss Blå skjorte tilbud 2016

Mærke: Boss Green Pris: Sat 35% ned til 474.-

Find den lækre blå Boss skjorte på tilbud her

 

Vi napper lige endnu en knaldlækker button-down skjorte fra Boss til. Denne gang er vi ovre i de mere sommerlige nuancer med en lidt kraftigere nuance af blå. Jeg er personligt vildt pjattet med den og havde der været flere penge i tøjbudgettet tilbage for denne måned, så havde jeg købt den med det samme! Den der skjorte, den tager kegler om sommeren!

 

Lilla (og mange andre farver) Armani skjorte på tilbud

Lille armani sjorte tilbud

Mærke: Armani Pris: Sat 45% ned til 599.-

Find den lækre skjorte her

 

Vi skal lige have endnu en skjorte og denne gang kommer den fra Armani Jeans og findes i flere forskellige nuancer. Super lækker skjorte i klassisk design med slim fit cut – lige som vi kan li’ det. Derudover så skader en rabat på 45% bestemt ikke på det!

 

Nydelig strikpullover på udsalg

Hvid strikpullover udsalg 2017

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 20% ned til 1195.-

Find den lækre hvide strikpullover her

 

Vi er jo i vintersæsonen og det er jo et vinterudsalg, så vi skal naturligvis også have en lækker strikpullover på udsalg med på listen. Den kommer her fra Calvin Klein med et lækkert, strikket design og en fremragende off-white nuance, der bare er ramt præcist, som den skal. Nydeligt!

 

Lækre mørkeblå chelsea støvler på udsalg

Lækre chelsea støvler mænd udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 1195.-

Find de lækre mørkeblå støvler her

 

Sikker en nydelig sag, hva’? Chelsea støvler er generelt en fryd for øjet og det er denne model fra Polo Ralph Lauren bestemt også. Dejlige, stilrene linjer og klassisk design oser fra denne model og den mørkeblå nuance er ramt lige i r*ven. Den findes i øvrigt også i en mørkebrun udgave og i en lysebrun udgave, som selvfølgelig også er sat ned. Lækkert!

 

Et par labre mørebrune sko fra Hugo Boss

Lækker mørkebrune sko mænd udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 35% ned til 1425.-

Find de labre mørkebrune sko her

 

Hvad siger du til et par super flotte mørkebrune sko med pyntesøm fra Hugo Boss? Jeg synes, at Hugo Boss her leverer en fremragende mørkebrun sko, med lækre detaljer ved pyntesømmene og en super fed kontrast til den mørkebrune overdel i den hvide og lysebrune sål. Well done, Hugo Boss, well done!

 

Cashmere halstørklæde på udsalg

Cashmere halstoerklaede udsalg 2017

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 35% ned til 839.-

Find den lækre cashmere halstørklæde på udsalg her

 

Intet vinterudsalg uden et lækkert halstørklæde! Det skal der bare til! Men jeg har ikke taget et hvilket som helst halstørklæde, jeg har valgt det bedste af det bedste. Du får nemlig et fantastisk flot cashmere halstørklæde fra Polo Ralph Lauren. Det fås ikke i bedre og mere lækker kvalitet til de penge. Et røverkøb, intet mindre!

 

 

Written by Christian Bo Nissen