De bedste herremode tilbud Zalando 2016

 

Der er fuld gang i januarudsalget lige nu, og det vrimler med lækre tilbud. Der findes masser af billigt bras (for at sige det lige ud) derude, og det kan nogle gange være fristende at nappe et godt tilbud – egentlig bare fordi, at det er på tilbud. Så sørg for at beholde fokusset på den gode kvalitet og ikke kvantitet. Vær samtidig opmærksom på hvad din garderobe rent faktisk mangler, inden du begiver dig ud i udsalgsræset. Så sparer du penge og samtidig sikrer du, at du vil værdsætte dine køb både med det samme og i særdeleshed på den lange bane.

Zalando holder lige nu januarudsalg med et hav af lækkert tøj på tilbud, og jeg har her samlet de bedste bud. De er alle som én udvalgt med kvalitet og lækkert design for øje.

 

Super fed navy jakke fra Polo Ralph Lauren

Laekker blaa overgangsjakke til maend paa tilbud 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 2155.-

Find den fede jakke her

 

Vi starter skarpt ud med denne fede mørkeblå jakke fra Polo Ralph Lauren. En super lækker sag hvor det quiltede design sætter et nydeligt og elegant præg på jakkens udtryk. Du kan i øvrigt finde andre lækre jakker på udsalg her.

 

Fed navy quiltet vest fra Polo Ralph Lauren

Fed navy vest til maend paa udsalg 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 1435.-

Find den fede quiltede vest her

 

Næste skud på listen kommer også fra Polo Ralph Lauren. Vi har her deres svar på den ovenstående quiltede jakke i vest-format. En hamrende lækker ekvipering der især gør sig gældende her til det forestående forår.

 

Lækker mørkeblå causal vinterjakke fra Boss Orange

Laekker moerkeblaa vinterjakke til maend paa udsalg

Mærke: Boss Orange Pris: sat ned til 1955.-

Find den lækre navy vinterjakke her

 

Boss Orange kommer her med sit bud på en lækker navyblå vinterjakke. Jakken er ganske simpel i sit udtryk, men de små detaljer i knapperne og de fire lommer giver jakken et fedt og uformelt udtryk. En super lækker vinterjakke du vil kunne anvende mange år frem.

 

Lækker klassisk grå pullover på udsalg

Lysegraa herre pullover paa udsalg 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 749.-

Find den lækre pullover her

 

Til vinter er der ikke noget mere klassisk end en pullover over skjorten. Den komplimenterer din skjorte helt perfekt (afhængig af farvekombinationen, naturligvis), og samtidig holder den dig varm. Derfor er det en absolut fremragende ekvipering at have i garderoben og helst i et bredt udvalg af nuancer for maksimum alsidighed. Her har du en super lækker klassisk pullover fra Polo Ralph Lauren i 100% uld og tilmeld sat ned lige nu! Den findes i øvrigt i flere forskellige nuancer, som også er sat ned lige nu. Du finder i ligeledes flere andre pullovers på udsalg lige her.

 

Lækker navy strikpullover med rund udskæring

Navy strikpullover med rund udskaering til maend paa udsalg

Mærke: Joseph Pris: sat ned til 949.-

Find den lækre pullover her

 

Som jeg har nævnt i min stilguide (som du kan få gratis her), så er pulloveren med v-neck udskæring mere formel i udtrykket, og dermed glimrende til arbejdspladsen, hvorimod pulloveren med rund udskæring har et mere uformelt udtryk. Her har du et fremragende eksempel på en lækker pullover med rund udskæring, hvor materialet (100% uld) er præget af et nydeligt ternet mønster.

 

Lækre t-shirts fra Boss Orange på udsalg

Lysebrun t-shirt til maend paa udsalg

Mærke: Boss Orange Pris: sat ned til 415.-

Find de lækre t-shirts her

 

Denne labre t-shirt fra Boss Orange er på udsalg i flere forskellige nuancer, og er et stærkt bud på en lækker t-shirt med v-neck udskæring. Netop udskæringen er central for denne model, idet den lidt ukurante kant giver t-shirten et lækkert råt look.

 

Lækre klassiske chinos på udsalg

Fede moerkeblaa chinos til maend paa udsalg 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 699.-

Find de lækre chinos her

 

En absolut essentiel ekvipering du altid bør have i garderoben og i mange nuancer er de klassiske chinos. Du kan anvende chinos i et væld af sammenhænge og der er derfor ikke noget mere oplagt, end at fylde garderoben op med de manglende nuancer under udsalget. Denne model er netop nu på tilbud og findes også i lysebrun.

 

Fede navy sneakers til mænd på udsalg

Fede sneakers til maend paa udsalg 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 489.-

Find de fede sneakers her

 

Det virker måske fjollet at købe et par sneakers lige nu, når sneen falder og kulden er over os. Men hvis du har en klar idé om, hvad netop din garderobe står og mangler, så er det slet ikke så dumt, at sigte efter de ting du mangler, nu hvor de alligevel er sat ekstra ned. Denne model fra Polo Ralph Lauren har jeg selv, og jeg elsker disse sneakers. Du får en fantastik flot sko, der er dejlig alsidig og samtidig fyldt med lækre, små læderdetaljer.

 

Det elegante herreur fra Daniel Wellington på udsalg

Laekkert sorte Daniel Wellington herreur paa udsalg 2016

Mærke: Daniel Wellington Pris: sat ned til 1495.-

Find det klassiske herreur her

 

Daniel Wellington er garant for nogle fantastisk nydelige og elegante ure til mænd, der vil klæde enhver herre. Her har vi den klassiske stilrene model med sort rem og lys ramme. Et super lækkert ur du med garanti vil værdsætte mange år frem. En lignende model fra Daniel Wellington findes i øvrigt også med mørkebrun rem lige her – ligeledes sat ned nu.

 

Lækre handsker i kvalitetslæder fra Boss Orange

Sorte nubrede laederhandsker til maend paa udsalg 2016

Mærke: Boss Orange Pris: sat ned til 439.-

Find de lækre læderhandsker her

 

Disse fede læderhandsker har jeg nævnt tidligere i lækre handsker til mænd – bliv klar til vinteren, og nu er de sørme på tilbud, lækkert! Jeg er ret pjattet med handskens enkle udtryk, der på diskret vis bliver brudt af læderets rå og rynkede overflade.

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd på udsalg

Fedt ternet blaat og sort halstoerklaede til maend 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: sat ned til 399.-

Find det fede halstørklæde her

 

Er du typen, der gerne vil have at dit halstørklæde skal skille sig ud fra resten af dit (måske mørke) vinteroutfit, så har du her et stensikkert bud på dit næste køb. Det kan også være, at du egentlig bare vil have lidt at veksle imellem, og så er denne model fra Hugo Boss et fantastisk køb. Et super flot ternet halstørklæde hvor den blå nuance er ramt helt perfekt. Har du brug for lidt ekstra inspiration til dit næste halstørklæde, så finder du 8 lækre bud her.

 

Written by Christian Bo Nissen