Hvem har ikke altid gerne vil have et fedt walk in closet i ens hjem? I hvert fald alle der har bare en smule kærlighed til deres garderobe og de tilhørende ekviperinger. Min kone og jeg har fornyligt skrevet under på vores første huskøb og selvom det er så tæt på det perfekte hus for os, inden for den prisramme vi har givet os selv, jamen så mangler der altså særligt én ting, er vi begge enige om; et walk in closet!

Værelset ved siden af vores soveværelse skal i den første gode håndfuld år anvendes som børneværelse, men når børnene engang bliver gamle nok til at flytte ned i vores super lækkert indrettede kælder, jamen så har vi da en drøm om at gøre det til vores walk in closet. Eneste spørgsmål er, om det er stort nok til begge vores bugnende garderober. Men den tid, den sorg.

I mellem tiden har jeg selvfølgelig ikke kunne dy mig. Jeg har været rundt på nettet og dagdrømt en hel del. Der findes nemlig et væld af fremragende walk in closet inspiration derude på det store, vide internet. Den inspiration vil jeg naturligvis gerne viderebringe til jer, for det kunne jo være, at nogle af jer var i en situation som tillader, at tænke i disse baner.

For nogle betyder det, at et walk in closet er gør det selv stilen, for andre betyder det, at man køber et walk in closet i Ikea. Ligegyldigt hvilken type du er til, så kan det aldrig skade med lidt walk in closet inspiration. Det har jeg samlet en masse af her, så du kan få en idé om, hvordan du vil udføre din walk in closet indretning.

Nogle af billederne er egentlig bare udpluk af små detaljer, som kunne integreres i stort set alle huse, selv uden et decideret walk in closet. Andre er store, pompøse eksempler på luksus walk in closets, som det nok vil være de færreste af os, der vil have plads (eller råd) til. Men som sagt, det er jo tilladt at dagdrømme lidt en gang imellem. Her er i hvert fald en god stak walk in closet ideer, som forhåbentlig kan guide dig i den rigtige retning.

Lad os kaste os over sagerne:

 

Walk in closet inspiration

 

walk in closet til mænd

 

Det her walk in closet er perfekt, hvis plads er en mangelvare. Det kan umiddelbart også snildt laves som en gør det selv walk in closet.

 

walk in closet mænd

 

I den mere eksklusive afdeling har vi dette minimalistiske walk in closet. Fantastisk! Men sikkert også i den dyrere ende.

 

walk in closet inspiration

 

Har du plads nok, så er her walk in closet inspiration for alle pengene. Jeg ville nok vælge lidt andre nuancer, men opdelingen er ganske tiltalende.

 

walk in closet indretning

 

Ovenstående minder mest af alt om en eksklusiv herretøjs forretning – ikke at der er noget galt i det, overhovedet!

 

walk in closet ikea

 

Minimalistisk og stilrent, jeg er vild med det! Jeg elsker i øvrigt mørkt træ, så hvis jeg en dag kunne bestemme selv, ville jeg kraftigt overveje noget i denne boldgade.

 

walk in closet i valnød træ

 

Endnu et fantastisk elegant klædeskab med masser af plads og luksuriøse materialer. Føj, det er lækkert!

 

walk in closet i træ

 

Jeg er lidt vild med, at der er anvendt glas foran alle de enkelte dele, så tøjet bevares bedst muligt. Det her har ikke været billigt.

 

walk in closet i sort

 

Sort, minimalistisk og stilrent. Hvem ville ikke gerne have dette i deres hjem?

 

walk in closet gør det selv

 

Det bliver vidst ikke mere minimalistisk end ovenstående walk in closet indretning og jeg kan faktisk rigtigt godt lide det. Det er tilmed også tilpas enkelt til, at det kunne ende med et gør det selv walk in closet i ejet hjem.

 

stilet walk in closet

 

Går du på jagt? Elsker du chesterfield sofaer? Så er dette walk in closet nok lige noget for dig.

 

sort walk in closet

 

Du fornemmer nok allerede nu hvor min favorit walk in closet inspiration ligger henne. Det er selvfølgelig det samme som min generelle tøjsmag; inden for det minimalistiske. Det må man sige, at ovenstående garderobe bærer præg af – og det gør det ganske fortrinligt!

 

pris walk in closet

 

Masser af plads skal der til, hvis du vil bruge dette walk in closet som inspiration, men så får du til gengæld også et drøn lækkert et af slagsen.

 

luxus walk in closet

 

Kendetegnet for de mere luksuriøse inspirationskilder jeg har fundet frem, er, at de alle har en lille ø i midten af hele herligheden. Den ø kan for eksempel anvendes til alle dine accessories. Der skal naturligvis være plads til dine slips, slipsenåle, ure, armbånd og andet lækkert i hver sin skuffe.

 

luksus walk in closet

 

De grå nuancer er ikke min stil, men til gengæld så er det rent designmæssigt nydeligt indrettet – og med masser af plads til din overflod af lækre sko.

 

lækkert walk in closet

 

Lidt walk in closet inspiration der tydeligt er blevet indrettet af det feminine element i huset. Det gør bestemt ikke noget, men jeg ville personligt undlade roserne. Væk med dem.

 

lækker-walk-in-closet-inspiration

 

Hvor lækkert ville det ikke være, hvis både min kone og jeg, kunne have hvert vores walk in closet? Hvis det en dag skulle ske, så kunne mit snildt komme til at se således ud.

 

lækker garderobe

 

Er det knapt med pladsen – og muligvis budgettet – så kunne ovenstående snildt være en gør det selv walk in closet.

 

klædeskab til mænd

 

Her er vi så igen ovre i afdelingen med alt for meget plads – og penge. Men lækkert er det nu altså!

 

hvidt walk in closet

 

Et utroligt simpelt hvidt walk in closet som der nok ville kunne findes plads til i det flestes hjem. Elegant udført. Så mangler vi bare et til, så konen og jeg har et hver 🙂

 

hvidt walk in closet i træ

 

Igen et hvide walk in closet som bærer tydeligt præg af den feminine indretning. Ganske nydeligt og elegant udført.

 

gør det selv walk in closet

 

Den her detalje håber jeg virkelig, at jeg kan finde plads til, når jeg engang skal have investeret i en lækker garderobe. Masser af plads til de vigtige detaljer!

 

gør det selv garderobe

 

Det kunne også se sådan her ud. Det er da en fryd for øjet, hva’?

 

garderobe med belysning

 

Jeg er vild med den diskrete belysning anvendt her, som komplimenterer det mørke træ helt perfekt!

 

garderobe inspiration

 

Her skal vi igen have fat i et af de huse, hvor der næsten er en overflod af plads. Men så ville sådan et klædeskab til gengæld også passe fremragende ind!

 

feminin garderobe

Øen i midten er sløjfet her og det gør så sandelig, at denne fede garderobe ville kunne klemmes ind i de flestes hjem – når ungerne er flyttet ud altså.

 

fedt walk in closet

 

Simpelt og lækkert indrettet garderobeskab, som de fleste ville kunne finde både plads til i huset og i budgettet.

 

fedt klædeskab

 

Her har vi endnu en af mine favoritter. Det er da bare fantastisk nydeligt, elegant og minimalistisk udført, hva’? Be’ om!

fed garderobe

 

Her er der igen anvendt glas til at beskytte de enkelte ekviperinger og det fungerer altså virkeligt godt, både designmæssigt og for dit tøj. Smukt!

 

elegant walk in closet

 

Man kan næsten se ejeren af dette eksempel for sig, ikke? Ultra succesfuld CEO som har en maid til at vaske, stryge og hænge det hele pænt klar til han/hun står op næste morgen. Must be nice!

 

det perfekte klædeskab

 

Min absolutte favorit og også dette walk in closet’s indregning og stil, som jeg har anvendt i min gratis bog om god stil til mænd.

 

den perfekte garderobe

 

Nu kan man ikke se hverken bag ud eller til venstre/højre for billedet, men hvis det “bare” er dette, som udgør dette walk in closet, så er det fantastisk simpelt og veludført. Mere plads behøver det ikke at fylde. Hvis altså da bare du kan holde dig til så “få” ekviperinger. Jeg kunne ikke.

 

Written by Christian Bo Nissen