Den nye Mazda CX-3 2017 model

Indlægget er sponsoreret

VLOG’s er det nye. Det er et knaldlækkert format, hvor lækre billeder krydres med en eller anden form for historie eller fortælling. Formatet har Mazda taget til sig og har netop præsenteret en fed VLOG i samarbejde med fire prominente skatere (her i blandt danske Rune Glifberg og Jonas Skrøder). Det går kort og godt ud på, at de fire gutter skal på roadtrip i Europa i jagten på de fedeste skater spots i Europa. Mazda gør det dog ikke bare sådan uden grund. De fire herrer kører rundt i bilproducentens nye fremragende bud på en lækker crossover, Mazda CX-3.

 

Roadtrip i Europa

Du kan se intro’en til deres rejse her:

Fede billeder, ikke? Hvis du vil se mere, så kan du finde episode 1 og resten af serien på Mazda Danmark’s Youtube kanal.

Læs også: Ti simple regler for god stil 

 

Den nye Mazda CX-3 – Møg lækker crossover

CX-3 er Mazdas bud på en bil i den hastigt voksende klasse for kompakte crossovers, hvor bilerne er meget forskellige, og hvor Mazda har valgt at satse på sportslig design, kraftige motorer og et højt udstyrsniveau – ikke mindst på sikkerhedssiden. Dertil kommer den smittende køreglæde, der kendetegner enhver Mazda. Den rammer dermed glimrende den målgruppe, som gerne vil have plads til en mindre familie med en aktiv livsstil, som samtidig ikke vil køre rundt i en familiecontainer. Det kan selvfølgelig også bare være, at du skal med tre af dine bedste buddies på roadtrip igennem Europa og lige skal have plads til en lille håndfuld skateboards – det kan CX-3’eren snildt klare!

CX-3 er som med de fleste andre modeller fra Mazda ganske køreglad. Du får 120-150 hk alt afhængig af modellen, og har dermed ganske fint med power, når du er på tur, som f.eks. en omgang roadtrip gennem Europa. Et af de områder, hvor CX-3’eren skiller sig markant ud fra resten af feltet af crossovers, er designet:

Læs også: Få min stilguide – GRATIS!

 

Den nye Mazda CX-3

Mazda CX-3 2016 bil

 

Dét der design, det er altså ret frækt! Her kan du føle dig som en mand, selv når du cruiser rundt mellem Rema1000 og børnehaven med to børn på bagsædet. Går vi inden for, bliver vi ligeledes mødt at et syn, de fleste mænd vil værdsætte:

 

Mazda CX-3 interiør

Mazda CX-3 2016 inden i

 

Kabinen er indbydende med et stilrent og minimalistisk look, hvor der er benyttet kvalitetsmaterialer hele vejen rundt. Mazda CX-3 er godt udstyret i basisversionerne men man skal op i topmodellen Optimum før at man virkelig får alt det ekstra lir, man jo altid gerne vil have med. Her får du til gengæld også, så hatten passer! Bose-audiosystem, 18 tommer fælge, LED-forlygter, 7” touchscreen, head-up display og selvfølgelig en bunke sikkerhedsudstyr som f.eks. automatisk nødbremse, radarstyret fartpilot og blind-vinkel alarm. Så kan man næsten ikke bede om mere.

 

Har du prøvet den nye Mazda CX-3? Du kan læse mere om den lækre crossover på Mazda’s hjemmeside.

 

Written by Christian Bo Nissen