Hue til mænd med indbygget lyd

 

En lækker vinterhue med indbygget lyd fra de trådløse høretelefoner? Jo tak, det er vidst det nærmeste vi kommer på den ultimative vinterhue for musikelskere. For der findes ikke noget mere irriterende end ledninger og de dertil hørende kropumulige knuder. Derfor er det en ganske interessant nyhed, der kommer fra den danske virksomhed Chill Innovation; huer til mænd med indbyggede trådløse høretelefoner. Bum!

Du kan altså både høre musik via din smartphone og modtage opkald – trådløst! Huerne kommer med indbyggede høretelefoner, der diskret er gemt væk på indersiden af huen. På ydersiden har du et lille kontrolpanel, hvor du kan kontrollere din musik og volumen samt indbygget mikrofon, så du, uden at skulle have mobilen op ad lommen eller tasken, kan høre dine favoritkunstnere og styre dine opkald.

Huerne kommer med et indbygget Li-Polymer batteri, der efter producentens egne ord sikrer dig op til 8 timers musik og/eller tale. Derudover er huen udstyret med Bluetooh V4.1+EDR, der helt konkret betyder, at du får op til 24 Mbit/s båndbredde, der sikrer, at kvaliteten af dit musikstream er af højeste lydkvalitet.

Chill Innovation garanterer også, at huen er tilpasset de koldere og hårdere vejrforhold her i Norden, så huen kan klare regn, sne, sved og ned til skræmmende 20 minusgrader! Der er altså tænkt over detaljerne ved dette produkt, og som prikken over i’et kan højttalerne fjernes fra huen, så du samtidig kan anvende den som en helt almindelig hue og vaske den.

Og prisen? Tjah, den er i mine øjne ganske fornuftig: 349-399.- og kan købes på www.chill-innovation.com.

Således ser et udvalg af deres huer med indbyggede høretelefoner ud:

 

Vinterhue med trådløse højttalere – flerfarvet

Hue med indbygget lyd

 

 

Vinterhue med trådløse højttalere – sort

Hue til mænd med trådløs musik

 

Vinterhue med trådløse højttalere – grå

Hue med trådløse høretelefoner

 

Hvad siger i? Er der nogle derude, der har erfaring med disse eller lignende huer?

 

 

Written by Christian Bo Nissen