Jeg har tidligere skrevet om herreure til overkommelige priser som f.eks. min omfattende samling af billige herreure eller det danske urmærke About Vintage.

Nu falder snakken endnu en gang på elegante herreure til overkommelige priser i form af det italienske urmærke Vincero.

Vincero ure blev stiftet for fire år siden og er derfor relativt nye spillere på markedet sammen med førnævnte About Vintage og har siden hen taget verden med storm med deres vindende kombination af smukt design, solid kvalitet og skarpe priser.
Lad os kigge lidt nærmere på det italienske urmærke:

Missionen med de fem punkter

Vincero blev som sagt stiftet for 4 år siden af tre italienske venner, som ikke kunne forstå, at man ikke kunne lave ure i lækkert design, god kvalitet og til overkommelige priser. Det skulle ganske enkelt være en menneskeret, at have råd til et lækkert ur i god kvalitet. Fire år senere må man bare konstatere, at de fik ret!

De tre herrer har fastsat deres mission, som de har delt op i fem punkter:

  1. At lave fantastiske produkter, hvor der ikke gåes på kompromis, man tør at gå forrest og at tilbyde den bedste value-for-money på markedet.
  2. Produkterne skal motivere og inspirere. Dette sker ved, at alle deres produkter har indbyggede elementer, som skal minde ejeren om, at gå efter ens ambitioner. Et eksempel på dette er indgraveringen på nogle af deres ure, som tyder “Veni, Vidi, Vici”. For dem der ikke lige er skarpe her, så er en latinsk sætning udtalt af (det siger legenden i hvert fald) Julius Cæsar og betyder på godt dansk jeg kom, jeg så, jeg erobrede.
  3. Behandle dine kunder som dine ligemænd. De gør en dyd ud af at lytte til deres kunder, da de (som alle virksomheder burde vide), er alt for omega for en virksomhed. Det er her de mest værdifulde input kommer fra og når kritikken kommer, så gælder det om 1) at erkende sine fejl og 2) lære af sine fejl.
  4. Glæde skal trumfe jagten på vækst. Da de startede for fire år siden forsøgte de at bryde ind i et marked hvor pris overgik kvalitet og masseproducerede ure blev vægtet over uafhængige designs. Det gjorde de ved ikke at gå på kompromis, at gå efter de vovede designs og moves og at levere ure der inspirerer. Det vil de fortsætte med uagtet deres succes.
  5. At dyrke og fremelske et fællesskab af folk der har en mission og vil gøre alt for at opnå den.

Det lyder da meget godt, ikke? De har i hvert fald haft bragende og misundelsesværdig succes på bare fire år(!!) Det er ganske enkelt imponerende.

Nu vi har hørt lidt om det spændende italienske mærke, så synes jeg, at vi skal kigge nærmere på deres elegante herreure:

Vincero herreur i rose gold

vincero chrono rose gold

Mærke: Vincero Pris: 1149.-

Find det lækre herreur her

Vi starter ud med min absolutte favoritkombination, når vi snakker herreure: en rose guld urkasse, sort urskive og så den nydelige mørkebrune læderrem. Når vi så dertil tilsætter det elegante, tidløse og stilrene design, som kendetegner Vincero så har vi en vinder. Og så har vi slet ikke snakket pris! 1149… altså, så bliver det f*ndme ikke billigere. Slap nu af en pris. Så tænker du måske, at det går ud over kvaliteten, men du får altså Citizen Miyota Quartz urværk, italiensk læder og safirglas. Solgt!

Vincero chrono black steel

vincero chrono black steel herreur

Mærke: Vincero Pris: 1365.-

Find det lækre herreur her

Hva’ så Batman? Sikke en perle, som udstråler maskulinitet og helt styr på stilen. Den sorte farve dominerer overalt, bl.a. ved urskiven, markeringer og længen og samtidig er lænken udført i rustfrit stål. Det her ur oser af MAND og er samtidig udført simpelt og elegant rent designmæssigt.

Fedt Vincero herreur

fedt vincero herreur

Mærke: Vincero Pris: 1149.-

Find det lækre herreur her

Det skarpe øje vil lynhurtigt bemærke, at dette er samme model, som den første vist i artiklen – også kaldet Vincero Chrono S. Vi har her en hvid urskive og en lysebrun læderrem, som tilsammen udgør et virkeligt nydeligt look. Et ur for en ægte gentleman.

Lækkert herreur fra Vincero

lækkert billigt herreur

Mærke: Vincero Pris: 1149.-

Find det lækre herreur her

Vi napper lige endnu et herreur fra Chrono S serien – og ja, det er den serie, hvor jeg synes, at de har ramt det perfekte design i forhold til at mikse forskellige nuancer på urkassen, skiven og remmen. Jeg elsker den fortryllende flotte blå nuance, de har ramt ved urskiven her, den stjæler fuldstændigt scenen i mine øjne. Mums!

Super lækkert ur i rustfrit stål

vincero herreur i stål

Mærke: Vincero Pris: 1365.-

Find det lækre herreur her

Sidste version af Chrono S udgaven i denne omgang er denne perle af et herreur, hvor der spilles på kontrasten mellem den sprøde rem i rustfrit stål og den uforskammet lækre blå urskive. Jeg er kæmpe fan af dette sammenspil. Well done Vincero, well done.

Elegant sort herreur fra Vincero

sort vincero herreur

Mærke: Vincero Pris: 995.-

Find det elegante herreur her

Næstsidste Vincero herreur i denne omgang er denne skønhed, som samtidig er artiklens billigste. Helt simpel og stilren, samme høje kvalitetsspecs som de andre; safirglas, italiensk læderrem og itizen Miyota Quartz urværk – alt sammen til under en tudsbasse. Så fåes det altså ikke billigere, d’Herrer!

Hamrende flot herreur i rose guld

lækkert herreur i roseguld

Mærke: Vincero Pris: 1449.-

Find det flotte herreur her

Vi slutter af med artiklens dyreste ur, hvilket virker lettere latterligt at sige, når vi snakker et ur til sølle 1449. Det siger lidt om, hvor skarpe Vincero urene er på prisen, ikke?

Det er et – i mine øjne – tand mere elegant herreur end det første på listen rent designmæssigt, men ellers har vi den samme lækre kombination af rose guld, hvid urskive og mørkebrun læderrem, som jeg vitterligt elsker helt ind til benet.

Et fantastisk flot herreur i solid kvalitet og til ingen penge. Herligt, ikke sandt?

Written by Christian Bo Nissen