Alone vild bear grylls-style tv-show

 

Et nyt TV-Show så dagens lys på History Channel i 2015 og er en blanding af en dokumentar og et realiy-show. Men lad dig ikke skræmme af det sidste ord! Det er benhårdt survival of the fittest-tv, når det er absolut aller bedst! Showet’s koncept er sådan set ganske simpelt og lige til: 10 mænd bliver smidt af på hvert deres sted ved det nordlige Vancouver Island helt ude i ødemarken på den østlige side af den nordamerikanske kyst. De er helt uden kamera-crew eller nogen som helst anden form for menneskelig kontakt. Deltagerne er hver især udstyret med kameraer, og filmer derfor alt selv. De er med andre ord fuldstændig helt og aldeles alene! Det er ren Bear Grylls og showet hedder meget passende Alone.

Alone fed overlevelsesserie paa history channel


Følg siden på Facebook og få det nyeste inden for serier og livsstil for mænd.


Det er overlevelse i sin reneste form og hver mand for sig selv der folder sig ud. Den sidste mand tilbage vinder $500.000, men det er slet ikke det interessante. Det interessante er hvordan hvert enkelt individ håndterer og takler situationerne foran dem. Ingen Netto i nærheden til mad, ingen direkte, åbenlyse kilder til vand, ingen lejlighed med strøm og varme, og sidst men absolut ikke mindst; masser af vilde bjørne, ulve og pumaer der er rigtig glade for menneskekød! Det gælder med andre ord om at være skarp hele tiden! For at smide lidt ekstra brænde på bålet, så ved ingen af deltagerne, hvor mange der er tilbage. Det psykologiske element bliver på mange måder hårdt udfordret.

Alone fed serie om overlevelse


Læs også: De 21 bedste tv-serier på HBO Nordic


De må tage ti ting med sig udover deres tøj, og så gælder det ellers bare om at overleve, og få det bedste ud af situationen. Får de nok af det hele, eller kommer i en akut situation, er hver deltager udstyret med en satellittelefon, hvor de kan kontakte et redningsteam, der så kommer og samler dem op – men så er det også slut! Der er ingen vej tilbage derfra.

Du kan se alle afsnittene gratis på Daily Motion lige her.


Læs også: De fedeste tv-serier på Netflix Danmark


Skulle du, efter at have læst ovenstående, få lyst til at melde dig til næste sæson (oh yes, there is more coming), så smider du bare en mail til producerne på [email protected] med dit navn, alder, kontaktinformation, lokation og en kort beskrivelse af dine overlevelsesevner. Held og lykke 😉

 

Written by Christian Bo Nissen