boozt herretøjs udsalg

 

Ved slutningen af sidste år skrev jeg en længere artikel om Boozt’s premium udsalg, hvor der var voldsomt mange lækre ekviperinger til den stilfulde herre på udsalg. Nu har Boozt dog overgået sig selv! De kører nemlig med finale sale, hvilket betyder, at du udover de skarpt nedsatte priser også kører med en ekstra juicy “køb 4 og betal for 3” deal lige nu. Det gælder i følge deres hjemmeside kun i denne weekend, så det er bare om at smede, mens jernet er varmt. Den eneste lige OBS, jeg umiddelbart kan finde, er, at det er den billigste vare’s pris, som forsvinder fra regningen. Det nytter derfor måske ikke vildt meget, at købe tre Hugo Boss jakkesæt og så en Iceman t-shirt til en 50’er. Altså jo, du får jo den heftige rabat til at starte med, men de der 50’er trukket fra, er nok ikke lige dét, der gør den her deal til ekstra juicy.

Så er vi vidst alle med. Lad os kigge på sagerne:

 

Elegant overgangsfrakke på udsalg

lækker overgangsfrakke

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 50% ned til 1349.-

Find den elegante overgangsfrakke her

 

Det er allerede ved at blive lunere i vejret og i visse perioder vil vinterfrakken allerede være for varm. Derfor kan det være en ret så fornuftigt ide, at få kigget på dit udvalg af overgangsfrakker. Har du ikke sådan en sag eller kunne du godt bruge en i mørke nuancer, så har jeg hermed fundet en vinder til dig fra J. Lindeberg. Stilrent, elegant og tidløst. Perfekt!

 

Sort Hugo Boss jakkesæt på tilbud

sort hugo boss jakkesæt tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 2249.-

Find det sorte Hugo Boss jakkesæt på tilbud her

 

Vi kan naturligvis ikke have en artikel om de bedste tilbud, uden at have et lækkert sort Hugo Boss jakkesæt på tilbud med. Det kommer her og du får altså – jeg gentager lige: et sort Hugo Boss jakkesæt – for bare 2249 og så endda i 100% virgin uld! Det fås ganske enkelt ikke billigere. Så er der ikke mere at sige til det andet end KØB!

 

Gråt Hugo Boss jakkesæt på tilbud

gråt hugo boss jakkesæt tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 2879,40.-

Find det grå Hugo Boss jakkesæt på tilbud her

 

Vi napper lige et Hugo Boss jakkesæt på udsalg mere. Denne gang har jeg fundet et nydelige medium gråt jakkesæt frem og jeg er særligt vild med teksturen, som Hugo Boss’ designer har anvendt her. Der er karakter over det og det giver jakkesættet et rigtigt fedt og sofistikeret look. Hvis du står og tørster efter et grå jakkesæt, så har du hermed fået et lækkert et af slagsen serveret på et sølvfad. Selv tak.

 

En fræk meleret blazer fra Hugo Boss

fed meleret blazer tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1649.-

Find den melerede Hugo Boss blazer her

 

Har du fyldt godt op med de klassiske blazere og mangler en blazer eller to, der skiller sig ud, så kan du med fordel kigge nærmere på denne sag fra Hugo Boss. Det melerede materiale giver blazeren masser af karakter og det stilrene design sikrer blazeren en lang levetid. En smuk kombination.

 

En klassisk sort Hugo Boss blazer på udsalg

sort hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1399.-

Find den sorte Hugo Boss blazer her

 

Enhver velklædt herre bør have mindst én sort blazer i garderoben og det gør ikke noget, hvis den kommer fra Hugo Boss. Den kan ganske enkelt passe til mere eller mindre alt og er derfor en fremragende og alsidig blazer, at have i arsenalet. Skulle du lige stå og mangle en, så har du hermed fået et slagtilbud serveret. Modellen her kommer også i to andre nuancer: mørkeblå og mørkegrå som ligeledes er absolutte must-haves til garderoben. Køber du en af hver mangler du således bare at finde ét røverkøb mere og du er homesafe.

 

En klassisk mørkegrå Hugo Boss blazer på udsalg

mørkegrå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1399.-

Find den sorte Hugo Boss blazer her

 

En klassisk mørkeblå Hugo Boss blazer på udsalg

mørkeblå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1399.-

Find den sorte Hugo Boss blazer her

 

Grå Hugo Boss blazer med vævet tekstur

grå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1599.-

Find den grå Hugo Boss blazer her

 

Vi napper altså lige to Hugo Boss blazere på tilbud mere. Cuttet er sådan set næsten det samme som de foregående tre modeller, men modellen ovenfor og modellen nedenunder har fået glæden af lidt lækker vævet tekstur og det klæder bestemt blazeren. Jeg er personligt helt vild med, når teksturen bliver fremhævet som en del af designet og er med til at give et unikt look. En fantastisk flot blazer som du med garanti vil elske. Den kommer også i en hamrende lækker blå nuance, som har masser af wow faktor over sig:

 

Blå Hugo Boss blazer med vævet tekstur

blå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1599.-

Find den blå Hugo Boss blazer her

 

Lækker gråmeleret blazer på udsalg

lækker grå blazer udsalg

Mærke: Filipa K Pris: Sat 50% ned til 1349.-

Find den lækre gråmelerede blazer her

 

Tidløst design, lækkert gråmeleret design og slim fit cut. Den perfekte gråmelerede blazer er hermed serveret. Denne model kommer som sagt i 100% uld og er derfor genial til særligt de køligere perioder som nu, men kan snildt anvendes både i efteråret og foråret. Et fremragende køb.

 

Klassisk merino uld pullover med v-neck

lækker blå merino uld sweater på udsalg

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 660.-

Find den lækre blå merino uld pullover her

 

Enhver velklædt herre bør har et bredt udvalg af pullovers i merino uld i sin garderobe. Om du er tilhænger af v-neck udskæringen eller den runde hals (se nedenfor), så bør du bestemt have et par pullovers liggende i forskellige nuancer. De er perfekt til de køligere perioder udover skjorte og kan nemt tages af, såfremt det skulle blive for varmt. Jeg har her fundet en lækker pullover i merino uld fra Gant, som er sat kraftigt ned lige nu. Et klassekøb.

 

Møglækker strik i superfine merino uld

mørkeblå sweater i merino uld

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 40% ned til 360.-

Find den lækre merino uld strik her

 

Her har vi et af de helt vilde køb i artiklen. Du får en hamrende lækker og klassisk pullover fra danske Samsøe & Samsøe i 100% superfine merino uld til bare 360 kr (!!). Hvis du skulle være i tvivl om, hvorfor jeg mener, at det er et KÆMPE røverkøb, så er det fordi, at pulloveren er udført i 100% merino uld. Merino uld er blødere end anden uld samt let, åndbar og fugtafvisende. Et fantastisk lækkert materiale. Jeg fatter ikke, hvordan den pris kan være rigtig, men det er den!

Den findes i øvrigt i andre nuancer, hvor nogle af dem ligeledes er sat ned lige nu.

 

Lækker lyseblå Polo Ralph Lauren skjorte på udsalg

lyseblå polo ralph lauren skjorte udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 629,30.-

Find den lækre Polo Ralph Lauren skjorte her

 

En lyseblå skjorte er en klassiker og en lyseblå Polo Ralph Lauren skjorte er om noget en stor klassiker. Den er stilren, lækker og kan fungere til alt! Har du ikke allerede en, kan du med fordel udnytte dette tilbud her. Der er jo ingen grund til, at betale fuld pris, vel 🙂 ?

 

Lækker ternet lyseblå skjorte på udsalg

ternet lyseblå skjorte polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 629,30.-

Find den lækre Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Vi napper lige en lyseblå Polo Ralph Lauren skjorte på tilbud mere. Denne gang i et fremragende og lækkert ternet mønster, som vil passer virkelig godt til et hav af forskellige blazere – eller bare for sig selv sammen med et par jeans eller et par chinos. Mulighederne er nærmest uendelige med sådan en skjorte. En ting er dog sikkert: du vil ELSKE at kunne smide denne på om morgenen.

 

Flot ternet Polo Ralph Lauren skjorte

ternet polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 35% ned til 649,35.-

Find den lækre Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Hvad siger du til denne lækre ternede skjorte fra Polo Ralph Lauren med lilla undertoner? Som du kan læse dig frem til i min guide til jakkesæt, så passer grå og lilla fremragende sammen og du kan derfor med fordel begynde at investere i skjorte med lyserøde og lilla undertoner, såfremt du da kunne finde på at gå i grå blazere.

 

Lækker slim fit skjorte fra Polo Ralph Lauren

lilla polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 35% ned til 584,35.-

Find den lækre Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Såfremt det ternede mønster ovenfor ikke lige er dig, så har jeg fundet denne lækre lilla Polo Ralph Lauren skjorte, som ligeledes er sat 35% ned lige nu. Stilren, klassisk og til en knivskarp pris. Passer som sagt fremragende sammen med alle nuancer af grå.

 

Klassiske mørkegrå jeans på udsalg

grå jeans på udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 50% ned til 399.-

Find de klassiske mørkegrå jeans her

 

Udover et flot udvalg af chinos bør enhver velklædt herres garderobe også byde på en lille samling jeans. Udover et par mørkeblå jeans og et par sorte jeans kan du med stor tilfredshed også hive et par klassiske mørkegrå jeans frem, når der er behov for det. Så hvorfor ikke bare købe disse par fra det danske designmærke Matinique, når de nu er sat hele 50% ned?

 

Lækre Boss ruskindsstøvler på udsalg

mørkebrune ruskindsstøvler udsalg

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 50% ned til 949.-

Find de lækre mørkebrune støvler her

 

Her har vi en af mine favoritekviperinger, nemlig et par flotte chelsea støvler i ruskind. Sådan et par støvler vil du altid finde glæde i og når de så samtidig er sat 50% ned lige nu, så er det et no-brainer køb. Et par chelsea støvler fungerer fremragende til både jeans, chinos og sågar jakkesæt. Jeg ville dog vælge et par chelsea støvler i læder, hvis jeg skulle smide dem på sammen med et jakkesæt, but that’s just me.

 

Et par sorte chelsea støvler på udsalg

sorte chelsea støvler på udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 1139,40.-

Find de lækre sorte støvler her

 

Alle mænd bør bestemt overveje at eje et par sorte chelsea støvler. De er bare fantastisk alsidige: du kan bruge dem i uformelle sammenhænge med f.eks. et par jeans, du kan dresse det hele op med et par chinos og en blazer eller de kan faktisk gå til jakkesættet også. Et genialt fodtøj som endda er sat hele 40% ned lige nu. Du får altså det geniale koncept fra støvlerne, et klassisk og tidløst design fra Polo Ralph Lauren og til en virkelig skarp pris. Perfektion!

 

Labert ternet bælte fra Boss Orange

mørkebrunt flettet bælte

Mærke: Boss Orange Pris: 25% ned til 449,25.-

Find det mørkebrune bælte her

 

Bæltet her fra Boss Orange er lidt atypisk i designet, da Boss har fundet de frække tern frem fra værktøjskassen. Det ternede mønster krydret med den sorte spænde giver et fantastisk fedt og lettere råt look samtidig med, at linjerne ellers er holdt klassisk og tidløst. Et rigtigt stærkt bælte som passer fremragende til de ikke alt for formelle lejligheder.

 

Lækker mørkebrun skuldertaske fra Tiger of Sweden

brun tiger of sweden skuldertaske

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 30% ned til 2100.-

Find den mørkebrune Tiger of Sweden taske her

 

Den flittige læser vil kunne genkende denne mørkebrune skuldertaske fra Tiger of Sweden på tilbud. Jeg har nemlig anvendt den flere gange før, da jeg elsker den – jeg har den nemlig selv! Den kommer jeg til at nyde i mange år frem og hvis du er på udkig efter en skuldertaske, så kan du ligeledes gøre dette. Jeg købte min på udsalg – og det har du nu også muligheden for.

Den findes i øvrigt også i sort, så hvis du hellere vil have en sort skuldertaske, så bør du kraftigt overveje den variant. Den er endda sat hele 40% ned, så bliver tilbuddet vidst ikke meget bedre. Nåhr jo, der er jo 4 for 3 oven i hatten! Bum!

 

Lækker sort skuldertaske fra Tiger of Sweden

lækker sort skuldertaske tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 40% ned til 1800.-

Find den sorte Tiger of Sweden taske her

 

Uforskammet lækkert armbånd til mænd

armbånd til mænd udsalg

Mærke: Eton Pris: Sat 25% til 974,25.-

Find det lækre armbånd her

 

Hvad siger du så? Sikke dog et uforskammet lækkert armbånd fra Eton! Normalt skal man holde sig fra, at blande alt for mange nuancer og farvevalg sammen, da det giver et yderst forvirret udtryk. Det har Eton dog på fornemmeste vis løst her og det giver alt i alt et vanvittigt fedt armbånd! Bær det her og du vil med garanti tiltrække anerkendende blikke fra begge køn!

 

Written by Christian Bo Nissen