Den perfekte valentindags gave til kvinder

Der er ingen vej udenom d’herrer: Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og det betyder fuld skrue på romancen og forkælelse af din bedre halvdel.

Man kan mene, hvad man vil om konceptet, men dét at forkæle sin kæreste vil aldrig være en dårlig idé. Bare husk ikke kun at vise hende kærlighed, når et amerikansk koncept fortæller dig, at du skal. Er du så heldig at have fundet kvinden i dit liv, så husk at fortælle hende det ofte – og meget gerne hver eneste dag 🙂

Skal du flotte dig lidt her til Valentinsdag 2016 eller bare glæde din bedre halvdel på et vilkårligt tidspunkt, så var det måske noget med lidt undertøj, en bikini eller måske lidt frækt undertøj? Hunkemöller leverer på alle punkter og er garant for høj kvalitet og har en dedikeret Valentinsdagskollektion til lejligheden. Her finder du f.eks. en laber, rød natkjole i satinlook, lækre brasilianske trusser eller hvad med et par blonde håndjern med en forførende øjenmaske? Der er i hvert fald rigeligt at vælge i mellem!

De har sørme også lavet en lækker lille quiz her op til Valentinsdag, hvor du kan gætte din bedre halvdels bryststørrelse. For enden af quizzen er der en lækker rabatkode til Hunkemöllers onlineshop – perfekt lige op til Valentinsdag, prøv den lige her:

Prøv quizzen her

 

Vind et gavekort til Hunkemöller

Vind gavekort til hunkemoeller
Hunkemöller er også i gavehumør her op til kærlighedens dag, og jeg har derfor fået tre labre gavekort af 250.- stykket, som jeg giver væk til tre heldige personer på Facebook. Det eneste du skal gøre for at deltage er at like dette opslag på min Facebook side. Det er dét – nemt ik’?

 

Written by Christian Bo Nissen