sengespecialisten og tempur senge

Dette indlæg er sponsoreret af SengeSpecialisten & Tempur

 

I dag skal vi snakke om noget, som måske på papiret kan lyde lidt tørt, nemlig madrasser. Men vi er altså ovre i en boldgade, som er ufatteligt vigtigt for din søvn og dermed din velvære fordelt over hele dagen.

Hvem vil ikke gerne have en god nats søvn, kunne stå op med energidepoterne ladet 110% op og klar til at sparke r*v på arbejdet, nyde livet sammen med familien og vennerne efter arbejdet og kunne smække benene op på sofabordet om aftenen, når børnene er lagt i seng og slappe af med velbehag til en omgang flow TV? Derefter hoppe ned i en behagelig seng og drømme om morgendagens lækre dag. Rins ‘n’ repeat.

Ovenstående hverdag kræver, at du får en god nats søvn og en god nats søvn er i høj grad afhængig af din seng og dermed også den madras, du lægger dig i hver eneste aften. Så derfor snakker vi om madrasser i dag, mere specifikt Tempur madrasser fra SengeSpecialisten, da det nemlig er et emne de færreste tænker over, men som alle bør gøre.

 

De hedder ikke SengeSpecialisten for sjov…

sengespecialisten

 

Det hele startede med, at min kone og jeg blev inviteret inden for hos SengeSpecialisten i Kolding til en snak om senge, madrasser og søvn. Igen ikke altid det mest populære emne, men jeg skal da lige love for, at vi blev blæst væk af deres medarbejders viden om og passion for senge og madrasser. Alle detaljer blev gennemgået – og nej, det var bestemt ikke kedeligt. Faktisk kunne vi først komme 30 min. før lukketid og endte med at blive en halv time efter lukketid, da SengeSpecialisten gutten ganske enkelt ikke kunne stoppe med at fortælle og guide. Det er fa’me (undskyld mor) fed service!

Vi fik gennemtestet hele udvalget fra Tempur og desuden kigget godt efter ift. hvilket design, vi ville have selve sengen skulle have.

 

kvalitetsseng fra tempur hos sengespecialisten

Tempur seng fra SengeSpecialisten1

 

Det kan varmt anbefales, at smutte forbi butikken og få testet det hele af, samt gøre brug af SengeSpecialistens dybdegående ekspertise. Der er mange guldkorn at hente her.

 

En drøm af en seng og madras fra Tempur

sengespecialisten og tempur senge

 

Ovenstående billede er af vores nye Tempur seng, men inden vi kommer frem til, hvad vi valgte, så kan I lige få en smagsprøve på de fire typer af madrasser, som du vil blive præsenteret for i SengeSpecialisten:

  • Sensation er Tempur’s bestseller når vi snakker om madrasser. Du får den her lækre følelse af, at madrassen former sig og tilpasser sig din krop samtidig med, at du stadig har bevægelsesfriheden fra en normal springmadras.
  • Cloud madrasserne er Tempur’s ekstra lækre og bløde variant, som – uden at skulle gå helt ned i de tekniske detaljer – tilbyder et innovativt mix af fantastisk komfort og lækker blødhed. Er du typen, som gerne vil have en blød og lækker madras, så er denne dit valg.
  • Contour er lidt modsætningen til Cloud og er den mere faste kollektion og dermed lige noget for dig, der gerne vil have en solid og hårdere madras. Modellen indeholder blandt andet Tempur’s specialudviklede teknologi fra NASA, som reducerer trykpunkter og absorberer din partners bevægelser og sikrer dermed jer begge en dejlig rolig søvn.
  • Hybrid er Tempur’s seneste kollektion og tilbyder en lokkende cocktail af det avancerede Tempur materiale og Prceision Micro fjerde. Oversat til godt dansk betyder dette, at du får en madras som tilpasser sig din krop og som har individuelle fjedre, som støtter og reagerer på dine bevægelser. Fancy pancy.

 

Som tidligere nævnt så bør I så afgjort smutte forbi SengeSpecialisten og få afprøvet de ovenstående madraskollektioner, da ens behov ganske enkelt er individuelt og i mange tilfælde så kan man godt selv gå rundt og tro, at én af de ovenstående madrastyper lige passer til ens behov, men efter at have afprøvet alle fire og modtaget kyndig vejledning, så ender man måske med en helt anden.

Vi ente med to styk sensation madrasser og selve sengen blev en North Box i stone nuance samt speciallavet 210cm i længden og en pillow gavl. Det med den ekstra længde er ganske enkelt genialt og husk i samme ombæring at erhverve dig en ditto dyne i ekstra længde. Det. Er. FANTASTISK!

Jeg håber, at I finder jeres drømmeseng- og madras og at I får en fabelagtig lækker søvn fremover. Det er guld værd. Tro mig.

 

Written by Christian Bo Nissen