Så er vi tilbage for fuld skrue i 2019. Vi starter ud med klassikeren Ugens Outfit og da vi befinder os i uge 9, bliver den naturlige titel hermed Ugens Outfit: Herremode Uge 9.

Og hvorfor så denne lange pause, spørger du måske (måske ikke). Det skyldes ganske enkelt, at jeg har haft mere end rygende travlt på mit “rigtige” arbejde og dermed ikke haft tiden til at producere indhold til MetroMand. Jeg er dog nu gået over til kun at have ret travlt og kan derfor ånde en smule igen – den nu overskydende luft bliver hermed investeret i MetroMand.

Jeg håber at den trofaste læser stadig hænger i derude og nu bliver belønnet for sin imponerende tålmodighed.

Anywho, nok snak. Lad os kigge på Ugens Outfit for Uge 9:

En knivskarpt vinterlook til mænd 2019

Kæft det står knivskarpt, hva’?

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan sgu meget godt li’ det outfit… Lad os kigge på delene en efter en:

En møglækker militærgrøn blazer

Mærke: L.B.M. 1911 Pris: 3.299.-

Link: Find blazeren her

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med den grønne blazer. Den er det oplagte valg, når du ikke vil gå efter standardfarverne som beskrevet i min guide til blazere. Blazeren er i sig selv en super nem måde at tilføje dit look lidt klasse og stil og smider du så samtidig en ikke-standard nuance ind, så har du en vinder!

Såfremt du allerede har fyldt garderoben med kvalitetsblazere i standard nuancerne, så bør du så afgjort kigge efter en grøn sag ala ovenstående. Det vil du ikke fortryde.

Nydelig prikket skjorte

Mærke: Boss Pris: 949.-

Link: Find skjorten her

Under den lækre blazer har vi en mindst lige så lækker og elegante mørkeblå prikke skjorte fra Boss.

Det er en skjorte som både kan komplimentere en flot blazer i front eller stå alene uden blazeren og stadig sikre dig stil og elegance. Det er et perfekt supplement til de hvide og lyseblå skjorter.

Et par stilsikre jeans

Mærke: Boss Casual Pris: 799.-

Link: Find de lækre jeans her

Til at supplere den elegante øverste del af kroppen har jeg valgt et par stilsikre mørkeblå jeans fra Boss Casual. Sådan et par jeans gør jo ikke meget væsen af sig, men det er netop deres styrke. Det er stilsikker elegance når det er bedst. Alle velklædte mænd bør eje mindst ét par mørkeblå jeans.

Et par drøn flotte brouge

Mærke: Loake 1880 Pris: 2.299.-

Link: Find de flotte brouges her

Til fødderne har jeg fundet de par sko, som står absolut højst på min egen ønskeseddel lige for tiden. Det er disse helt og aldeles fremragende mørkebrune brouges fra Loake 1880. Når det kommer til brouges og deres særprægede design, så har Loake 1880 ganske enkelt ramt det til perfektion her – det er i hvert fald min ydmyge holdning. Hvad siger du?

Det matchende mørkebrune bælte

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 599.-

Link: Find det lækre bælte her

Jeg ved ikke med dig, men jeg går (stort set) altid med bælte. Det betyder naturligvis, at mine bælter bliver brugt rigeligt – og derfor er det virkelig vigtigt for mig, at de også er solid kvalitet, dem jeg køber. Oscar Jacobson er et tidløst, klassisk svensk herretøjsmærke på linje med Tiger of Sweden og er garant for både solid kvalitet og elegant design. Ovenstående bælte er et glimrende eksempel på dette.

Et elegant Montblanc herreur

Mærke: Montblanc Pris: 7.000.-

Link: Find det elegante herreur her

Prikken over i’et er dette elegante herreur fra Montblanc, som kommer leveret med en flot mørkebrun rem i kalveskind. På overfladen ligner det et ganske almindeligt herreur med kraftig vintage inspiration, men under overfladen gemmer uret på fede egenskaber: det er nemlig et smartwatch.
Jeg har lige fra starten af smartwatch konceptet været ekstremt skeptisk, da jeg ikke så nogle pæne bud på smartwatches derude – overhovedet. Men når man nu kan kombinere det klassiske, elegante design med smartwatch funktionaliteter og eminent schweizisk kvalitet, jamen så er det jo en HELT anden snak. Jeg er vild med det og vil kraftigt anbefale dig, at kigge nærmere på det!

Written by Christian Bo Nissen