Ugens herremode outfit 2016

 

Jeg ved ikke hvordan vejret har været hos jer i den sidste uges tid, men her hvor jeg befinder mig, har der været optræk til noget der ligner forår. Solen brager igennem for tiden, og det er da bare helt fantastisk. Det har betydet, at jeg har haft gang i min nyligt erhvervede overgangsjakke, og af samme årsag kører denne uges herremode outfit på de forårsinspirerede tangenter. Disse tangenter føres an af en lækker quiltet overgangsjakke fra Hugo Boss:

 

Ugens herremode outfit 2016

 

Fed sort overgangsjakke fra Hugo Boss

Fed sort overgangsjakke til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 3799.-

Find den fede overgangsjakke her

 

Førnævnte overgangsjakke skal naturligvis præsenteres først. Det er det nyeste bud fra Hugo Boss på en fed sort overgangsjakke, hvor der er blevet leget med det quiltede materiale. Netop materialevalget giver jakken sit særprægede, fede look. Resten af designet er lækkert og klassisk, hvor de to brystlommer danner rammen for looket. En rigtig lækker sag.

 

Lækker lysegrå cardigan til mænd

Fed grå cardigan til herre

Mærke: SJ Sand Jeans Pris: 1695.-

Find den fede cardigan her

 

Det kan godt være, at jeg fik præsenteret overgangsjakken som fokuspunktet for ugens outfit, men denne hamrende lækre cardigan fra SJ Sand Jeans, kan så sandelig også spille op til dans. Det klassiske snit fra blazerens lapel er lånt, hvilket giver cardiganen et elegant look. Samtidig er materialets lettere rå struktur med til at balancere designets elegance nydeligt. Læg dertil, at når temperaturene stiger ydeligere, så vil du helt kunne smide jakken, og udelukkende anvende cardiganen her som “jakke”. Et hamrende godt køb!

 

Den lettere rå mørkeblå t-shirt fra Hugo Boss

Navyblå t-shirt til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 519.-

Find den lækre t-shirt her

 

Under cardiganen finder vi en lækker t-shirt fra Hugo Boss med v-neck udskæring. Det specielle ved denne t-shirt er, at materialet samt syningerne har et lettere råt look over sig. Den passer derfor glimrende som et supplement til resten af dit outfit som her, mens den samtidig snildt kan anvendes for sig selv til sommer. Den er i øvrigt en del af mine anbefalinger til essentielle t-shirts i min gratis stilguide.

 

Et par klassiske jeans fra Hilfiger Denim

Fede denim jeans til mænd 2016

Mærke: Hilfiger Denim Pris: 1095.-

Find de klassiske jeans her

 

Længere nede har vi et par klassiske jeans fra Hilfiger Denim. Som du kan se, er denne uges herremode look ret så casual i sit udtryk. Det uformelle look kommer i særdeleshed til udtryk igennem disse klassiske forvaskede denim jeans. Altid et stærkt kort at have i garderoben.

 

Fede sorte sneakers til mænd 2016

Fede sorte herre sneakers 2016

Mærke: Rolando Sturlini Pris: 1695.-

Find de fede sorte sneakers her

 

Til fødderne har vi her et par helt fantastiske sorte sneakers fra Rolando Sturlini. Skoen er udført i et klassisk sneaker design, men det er de små detaljer, der gør hele forskellen her. Udvendigt prydes sneakeren af lækkert kalvelæder, hvor designet er et hamrende skarpt mix i mellem det glatte look på spidsen og rundt om anklen samt nettet på siden. Indvendigt er der anvendt lidt lækkert og let for i brune nuancer. Faaaantastisk sneaker, d’herrer!

 

Fedt sort herreur fra Lars Larsen

fedt sort carbon herreur dansk design

Mærke: Lars Larsen Pris: 2899.-

Find det fede sorte herreur her

 

Slutteligt bliver looket afrundet med en lækker lille ekstra detalje i form af denne frækkert fra den danske urdesigner Lars Larsen. Og nej, vi har ikke med dynelarsen at gøre. Det er et dansk designermærke, der producerer fantastisk flotte ure til overkommelige priser. Ovenstående ur er i særdeleshed et fremragende eksempel på dette. Haps!

 

Written by Christian Bo Nissen