Ugens outfit - herremode til vinter 2016

 

Lige som vi troede, at sneen endegyldigt var borte, så kom den retur. Lige pt. holder temperaturene sig lige over frysepunktet i dagtimerne og daler under om natten. Det er med andre ord stadig p***e koldt! Ugens herremode look er derfor udstyret med et ekstra lag tøj i form af en nydelig mørkeblå strik, som udover at holde dig varm, også tilføjer outfittet et elegant pift.

Således ser ugens outfit ud i denne omgang:

 

Ugens outfit – herremode til vinteren 2016

Ugens outfit - herremode til vinter 2016

 

 

Den nydelige mørkeblå strik fra Sand

Mørkeblå strik til mænd 2016

Mærke: Sand Pris: 1599.-

Find den nydelige strik her

 

Den øverste halvdel af ugens outfit domineres af de mørkeblå nuancer fra jakken og denne nydelige strik fra Sand. Strikken her er udført i 100% bomuld og det særlige ved denne model er designet, hvor der er hentet lidt inspiration fra blazerens lapel omkring kraven. Det giver strikken et rigtigt skarp og karakteristisk look.

 

Den lækre quiltede jakke fra MCS

Mørkeblå quiltet jakke til mænd 2016

Mærke: Sand Pris: sat ned til 1350.-

Find den lækre quiltede jakke her

 

Det yderste lag prydes af denne lækre quiltede jakke fra Sand i mørkeblå nuancer. Det quiltede look har nydt stor popularitet i de senere år, og tilføjer man det klassiske snit, har man en fantastisk kombination, hvilket denne model fra MCS så sandelig er bevis på. Jakken er i øvrigt sat 50% ned lige nu, så det er nu, du skal slå til!

 

Den lækre ternede skjorte fra Polo Ralph Lauren

Lilla ternet polo ralph lauren skjorte til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find den lækre skjorte her

 

Til at bryde de dominerende mørkeblå nuancer i toppen og samtidig tilføje outfittet lidt swung, så har vi en fantastisk lækker ternet skjorte fra Polo Ralph Lauren i lilla nuancer. De lilla nuancer komplimenterer og bryder på sammen tid de mørkeblå helt perfekt, og så kan skjorten her i øvrigt snildt anvendes i en masse andre sammenhænge, som f.eks. sammen med en mørkeblå blazer.

 

De klassiske sorte jeans fra Hugo BossSorte Hugo Boss jeans til mænd 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: 1099.-

Find de klassiske sorte jeans her

 

Det hele skal ikke være mørkeblåt, så derfor har vi til benene et par klassiske sorte jeans fra Hugo Boss. Det er en af de ekviperinger, der selvfølgelig er en essentiel del af den velklædte herres garderobe. De er super lækre og alsidige, og er derfor en sikker investering til garderoben.

 

De nydelige mørkebrune sko fra Hugo Boss

Mørkebrune herresko til vinter 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: 1799.-

Find de nydelige sko her

 

Til fødderne har vi et par nydelige mørkebrune herresko fra Hugo Boss. Stilen er klassisk og den dominerende mørkebrune farve fra toppen brydes elegant af de diskrete orange og hvide linjer i bunden. En fantastisk lækker ekvipering!

 

Det lækre halstørklæde fra Sand

Brunt halstørklæde til mænd 2016

Mærke: Sand Pris: 799.-

Find det lækre halstørklæde her

 

For lige at sikre, at den sidste kulde bliver holdt ude, så smider vi et lækkert halstørklæde ind i mixet. Ugens bud kommer fra Sand udført i brune nuancer og et lækkert afdæmpet mønster. Haps!

 

Written by Christian Bo Nissen