Vinterlook til mænd 2018

 

Brun er en undervurderet farve. Virkelig undervurderet – se selv på denne uges outfit. Det er en fantastisk elegant farve, som i særdeleshed gør sig fremragende i de koldere perioder som nu.
Derfor har jeg leget lidt med den brune nuance i denne uges outfit, som blandt andet gør brug af en virkelig lækker og stilrent brun blazer, som oven i købet er på udsalg lige nu.
Prikken over i’et er et smukt, tidløst og minimalistisk herreur fra det danske urmærke About Vintage, som jeg selv er den lykkelige ejer af – blot i en anden nuance.

Lad os kigge lidt på sagerne:

 

Vinterlook til den stilfulde herre

Vinterlook til mænd 2018

 

Lækker blazer på udsalg

brun blazer

Mærke: Filippa K Pris: Sat 30% ned til 2240.-

Find den lækre blazer her

 

Helt i front ved denne uges outfit har jeg fundet denne fremragende stilrene blazer fra Filippa K. Den står helt knivskarp med stilrene og klassiske linjer, er udført i en god portion uld og så er den sat 30% ned. Brun er en virkelig undervurderet farve og det er sådan en blazer her, som skiller dig ud fra mængden af sorte, navy og mørkegrå blazere på den helt rigtige måde. Et stjerne godt køb!

 

Nydelig mørkebrun pullover

brun striktrøje

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1199.-

Find den klassiske pullover her

 

Under blazeren møder øjet denne nydelige og klassiske mørkebrune pullover fra Polo Ralph Lauren i 100% bomuld – helt perfekt med bomuld, hvis du har tre lag tøj på (og måske fire i form af en undertrøje inderst). Denne model findes i et hav af farver og det er ikke helt dumt, da Polo Ralph Lauren’s designer har ramt det stilrene og tidløse design her perfekt her.

 

Lækker ternet button-down skjorte

ternet button-down skjorte

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 800.-

Find den ternede button-down skjorte her

 

Under blazeren og pulloveren har jeg valgt denne ternede button-down skjorte, for at bryde lidt med de ensfarvede, brune nuancer. Det giver et super fedt udtryk, når man på diskret måde bryder en ellers dominerende farve ved ens outfit. En ternet button-down skjorte er fantastisk lækker og alsidig og er derfor en virkelig god investering til garderoben.

 

Et par klassiske jeans

hugo boss jeans

Mærke: Boss Orange Pris: 1199.-

Find de klassiske jeans her

 

Jeg har valgt at holde det business casual i denne uge og det hjælper disse klassiske jeans fra Boss Orange til med. Jeg elsker kombinationen af de brune nuancer fra blazeren og pulloveren og de mørkeblå jeans. En sand vinderkombination. Du kan selvfølgelig også smide et par chinos på, såfremt du hellere vil det. The choice is yours.

 

Et par drøn lækre derby sko

mørkebrune sko

Mærke: Nickølson Pris: €170.-

Find de lækre derby sko her

 

Den faste læser vil hurtigt kunne spotte, at vi har med et par derby sko at gøre her og hvis du ikke kan det, så vil jeg da lige invitere dig til at læse min dybdegående artikel om sko til jakkesæt. Anywho, jeg er faldet over Nickølson brandet og selvom jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve dem, så virker de overordenligt tiltrækkende. De er håndsyede i Spanien, udført i virkeligt flot design og så er det selvfølgelig 100% læder. Hvis du skulle få chancen for at prøve dem, så smid lige en anmeldelse af dem i kommentarfeltet.

 

Et smukt, stilrent og danskdesignet herreur

about vintage herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2495.-

Find det lækre herreur her

 

Sidst men bestemt ikke mindst har vi dette fantastisk lækre herreur fra About Vintage, som jeg tidligere har skrevet en længere artikel om. Kort fortalt er det dansk design, høj kvalitet, tidløst udtryk og minimalistisk perfektionisme. Alt sammen til en uhørt skarp pris. De findes i forskellige varianter og de er alle som én lige til at savle over.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen