Føj for den da, hvor er det blevet koldt! Sneen har lagt sig over det danske land og med sig følger en bidende kulde. Selvom det rent temperaturmæssigt er en kold fornøjelse, så kan man sagtens klæde sig på med stil. De lave temperaturer er nemlig en fremragende lejlighed til, at klæde sig på i flere lag. Det er ugens outfit et glimrende eksempel på.

Her får du en super lækker uldfrakke til det yderste lag, en klassisk pullover i 100% merino uld til den midterste lag og en stilren skjorte til det inderste. Til benene har vi et par klassiske chinos og fødderne er udstyret med et par super flotte støvler. Da temperaturen dikterer, at vi skal passe på samtlige kropsdele, når vi bevæger os uden for, er der også smidt et nydeligt halstørklæde og et ditto par handsker ind i outfittet. Alt i alt er ugens outfit et fremragende eksempel på et fantastisk lækkert vinterlook til mænd:

 

Vintermode 2017 til mænd

Herremode vinter 2017

 

Nydelig mørkeblå vinterfrakke til mænd

Lækker blå frakke mænd 2017

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 35% ned til 2596,75.-

Find den lækre mørkeblå frakke her

 

Som nævnt i indledningen starter vi med en fantastisk flot mørkeblå vinterfrakke fra Lexington Company. Den er helt skåret ind til benet og fri for en masse unødvendige detaljer. Det er basalt set bare stilren elegance – præcist som vi kan lide det! Derudover gør det bestemt ikke noget, at den er sat 35% ned lige nu. Haps!

 

Klassisk mørkeblå pullover

Lækker blå pullover mænd 2017

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 600.-

Find den lækre mørkeblå pullover her

 

Det første øjet møder, når frakken bliver smidt, er denne super flotte og super elegante pullover fra Samsøe & Samsøe. Man kan ALTID bruge en ekstra pullover og denne model findes i et hav af farver. Skal du ud og investere i en pullover eller to, så kan du lige så godt nappe en i 100% Merino uld – noget af det bedste, du kan komme i nærheden af. Når vi så oven i dette kigger på prisen på sølle 600 kroner, jamen så har vi altså et kæmpe value-for-money køb her! Du finder simpelthen ikke en merino uld pullover i så skarpt design til de penge. Røverkøb!

 

Lækker skjorte fra Hugo

Lækker herreskjorte 2017

Mærke: Hugo Pris: 849.-

Find den lækre skjorte her

 

Skulle der mod forventning blive for varmt med pulloveren, kan du uden problemer smide den også. Det inderste lag er nemlig udstyret med en fantastisk flot skjorte fra gode gamle Hugo (Boss, hvis nogle skulle være i tvivl). Jeg er vild med det underspillede mønster, som giver skjorten sit særprægede look.

 

Et par mørkegrå chinos

Mørkegrå chinos mænd 2017

Mærke: NN07 Pris: 999.-

Find de stilrene mørkegrå chinos her

 

I ved det, jeg ved det, hele Danmark ved det efterhånden; chinos er bare en fantastisk beklædning til benene. De er stilrene, elegante og skide nemme at sætte sammen med en pæn skjorte. Her til vinterperioden passer et par mørkegrå chinos helt perfekt ind. 100% stilrent, 100% lækkerhed!

 

Et par lækre støvler til mænd

Sorte støvler mænd 2017

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 1100.-

Find de fede vinterstøvler her

 

Til fusserne skal vi have et par støvler, der passer til vintervejret. Det er dog ret svært, at finde et par deciderede vinterstøvler, som også passer ind i et elegant look. Derfor må man nogengange gå på kompromis. Det gør vi her med et par super flotte støvler fra Samsøe & Samsøe, som er udstyret med en solid sål, som gerne skulle holde fødderne væk fra den værste sne og kulde. Derudover er prisen på 1100.- altså pænt skarp for et par lækre støvler i læder.

 

Et par sorte læderhandsker til mænd

Sorte handsker mænd 2017

Mærke: MJM Pris: 450.-

Find de sorte læderhandsker her

 

Vi kommer simpelthen ikke uden om et par handsker til ugens outfit i denne omgang. Derfor kan vi lige så godt smide et par lækre af slagsen ind i outfittet. De kommer fra MJM og udmærker sig ved det nydelige, ternede mønster henover fronten. Så absolut en fryd for øjet!

 

Et stilrent halstørklæde i 100% uld

Uldhalstørklæde mænd 2017

Mærke: The Lab Pris: 899.-

Find det stilrene halstørklæde her

 

Som du måske har bemærket, så er ugens outfit i særdeleshed præget af de blå nuancer. Forskellige nuancer af samme farve, er bestemt ikke en dum idé, når du sammensætter dit outfit. For at komplimentere den mørkeblå vinterfrakke, har jeg valgt dette nydelige, ternede halstørklæde fra The Lab i en lysere nuance af blå. Det er super elegant og bryder den monotone, mørkeblå nuance fra frakken helt perfekt. Smukt!

 

Written by Christian Bo Nissen