Det perfekte jakkesæt til nytårsaften 2015

 

Rigtig glædelig jul til jer alle. Jeg håber at du fik nydt samværet med dine nærmeste og at sovsen sad lige i skabet. Her på siden foregår der en masse bag kulissen, da jeg er igang med at forberede arbejdet op til lanceringen af MetroMand 2.0. Jeg glæder mig rigtigt meget til at få skudt den nye version af bloggen igang, og jeg håber, at i vil tage godt imod den 🙂 Hvis du har nogle input til, hvad du gerne vil læse og se her fra siden, så er du mere end velkommen til at smide dine tanker under kommentarfeltet i blogindlægget eller smide mig en mail. Alle inputs er velkomne og vil blive grundigt overvejet 🙂

 

Sidste uges herremodeoutfit var skræddersyet til juleaften, og denne uges herremodelook er derfor (selvfølgelig) skræddersyet til nytårsaften 2015. De fleste mænd giver looket en ekstra tand til nytårsaften, og derfor er det perfekte jakkesæt selvfølgelig på menuen i denne uge.

Jeg har valgt det mørkeblå jakkesæt, da det vil klæde alle mænd og desuden er min personlige favorit. Er du i tvivl om, hvordan du får det skarpeste look, når du smider jakkesættet på, har jeg skrevet en nem og hurtig guide til det perfekte jakkesæt i sidste uge. Er du typen der hellere vil køre et mere casual look uden slipset, så har jeg også forfattet en lille guide til hvordan du bruger jakkesættet uden slips.

 

 

Det klassiske mørkeblå jakkesæt fra Tiger of Sweden

 

Det perfekte jakkesæt til nytår 2015

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 3095.-

Find det lækre jakkesæt her

 

Omdrejningspunktet for denne uges herrelook er naturligvis et super lækkert mørkeblåt jakkesæt fra Tiger of Sweden. Enhver der har prøvet sig frem med jakkesæt fra diverse mærker ved, at Tiger of Swedens modeller bare sidder bedre end de fleste andre. Og der er ikke noget mere vigtigt end pasformen på dit jakkesæt! Du får altså en sikker vinder både hvad angår pasform og design men også i forhold til kvaliteten. Tiger of Sweden leverer på alle parametrer.

 

Den klassiske lyseblå herreskjorte fra Hugo Boss

Klassisk lyseblå Hugo Boss herreskjorte

Mærke: Hugo Boss Pris: 849.-

Find den lækre skjorte her

 

Vi holder os i de blå nuancer med skjorten under jakkesættet. Det er aldrig en dum idé, at anvende flere forskellige nuancer af den samme farve i ens outfit. Flere lag af grå nuancer passer for eksempel også fremragende sammen. Anyways, tilbage til denne lækre og klassiske lyseblå herreskjorte fra Hugo Boss. Den lyseblå nuance komplimenterer nydeligt de mørkeblå nuancer fra jakkesættet. Samtidig har du her en skjorte i slim-fit cut, du vil kunne anvende i et hav af andre sammenhænge.

 

To lækre charmeklude til jakkesættet

Klassisk hvid lommeklud pynteklud

Mærke: Hugo Boss Pris: 199.-

Find den klassiske lommeklud her

 

Lommeklud, charmeklud, pynteklud – kært barn har mange navne. Men ligegyldigt hvilken betegnelse du foretrækker, bør en lommeklud altid være en del af dit outfit, når du smider jakkesættet på. Vil du gerne have lidt mere knald på, så er nedenstående model bestemt også en mulighed – og en lækker en af slagsen:

 

Lækker mørkeblå charmeklud fra Tiger of Sweden

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 180.- (På tilbud netop nu)

Find den lækre lommeklud her

 

Det klassiske mørkeblå, prikkede slips fra Tiger of Sweden

Mørkeblåt prikket slips fra Tiger of Sweden

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 549.-

Find det nydelige slips her

Til at fuldende den øverste del af outfittet har vi her et nydeligt klassisk mørkeblåt slips med lækre, diskrete lyseblå prikker. Jeg har selv et mindre udvalg af prikkede slips i forskellige nuancer, og jeg er fantastisk glad for alle varianterne. Et rigtigt godt sted at starte, er denne model fra Tiger of Sweden med en mørk base krydret med de elegante lyseblå prikker. Jeg kan garantere dig, at du vil elske, at have dette slips i din garderobe.

 

De elegante mørkebrune herresko fra Magnanni

Fede mørkebrune herresko til jakkesæt

Mærke: Magnanni Pris: 2165.-

Find de lækre herresko her

 

Til det mørkeblå jakkesæt passer et par mørkebrune/cognac-farvede herresko helt perfekt – skriv det bag øret. Denne model er lidt en blanding af wingtip- og derbyskoen og formår at hive det bedste frem af begge verdener. De elegante pyntesøm danner grundlaget for det nydelige design, og en god omgang patina er blevet tilsat for at fuldende looket, og patinaen bliver kun bedre efter brug. En rigtig lækker herresko du vil blive glad for mange år frem.

 

Det matchende mørkebrune bælte fra Hugo Boss

Lækkert mørkebrunt Hugo Boss herrebælte

Mærke: Hugo Boss Pris: 599,25.- (På tilbud netop nu)

Find det lækre bælte her

 

Til at matche den nydelige mørkebrune farve fra skoene, har vi naturligvis et tilsvarende mørkebrunt herrebælte fra Hugo Boss. Et rigtigt flot og elegant bælte udført i lækre materialer. Det perfekte bælte til jakkesættet og generelt de mere formelle lejligheder.

 

 

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen