Jeg håber, at I alle er kommet jer over julemaden og at I har haft en fremragende jul med jeres nærmeste. Nu venter endnu et af årets helt store festligheder, nemlig nytårsaften.

Og hvordan skal et nytårsoutfit til mænd så se ud? Det nemme svar er, at det kommer helt an på din stil. Det lidt mere bombastiske svar er, at det selvfølgelig indebærer brugen af enten et jakkesæt eller en smoking.

Da jeg personligt selv foretrækker jakkesæt, har jeg valgt at udstyre denne uges outfit med et flot jakkesæt fra Hugo Boss, som lige nu er på tilbud og så ellers gået all-in på accessories og lækkerhed, så det hele står knivskarpt og du er klar til at imponere til den store fest.

Hvis du ligesom jeg er tilhænger af jakkesættet til nytår, så kan du med fordel kigge forbi de ti simple regler for jakkesæt enhver mand bør kende.

Inden vi bevæger os videre vil jeg da lige minde dig om, at der er udsalg igang lige nu. I den forbindelse har jeg gjort alt forarbejdet for dig og fundet de lækreste ekviperinger fra Boozt’s premium udsalg og det samme er gjort for Zalando’s premium udsalg. Happy shopping ‘gents!

Men anywho, lad os kigge på denne uges outfit, som helt basalt set er nytårstøj til mænd med sans for god stil:

Nytårsoutfit til mænd

 

Navy Hugo Boss jakkesæt

navy hugo boss jakkesæt udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 2879,40.-

Find Hugo Boss jakkesættet her

 

Centrum for denne uges outfit er selvfølgelig et jakkesæt. Jeg har valgt det helt klassiske og hamrende lækre navy jakkesæt fra Hugo Boss der netop nu er sat hele 40% ned (!). Som nævnt i indledningen er jeg stor tilhænger af jakkesæt og det første jakkesæt, du bør eje er så afgjort det mørkeblå. Det går til stort set alle lejligheder og når vi kombinerer det med Hugo Boss’ klassiske, stilrene design og et vildt tilbud, jamen så har vi en vinder!

 

Hvid Tiger of Sweden skjorte

hvid tiger of sweden skjorte paa udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 649.-

Find den hvide skjorte på udsalg her

 

Under jakkesættet finder vi en klassisk, hvid skjorte som passer perfekt til jakkesættet – og i øvrigt stort set alle andre sammensætninger. Derfor er det naturligvis en pligt for enhver velklædt herre, at have mindst én klassisk, hvid skjorte på lager. Den valgte model kommer fra det klassiske modehus Tiger of Sweden og er sat hele 35% ned lige nu. Mums!

 

Det elegante polkaprikkede navy slips

navy polkaprikket slips tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 30% ned til 419,30.-

Find det elegante polkaprikkede slipse her

 

Til et jakkesæt – især til nytårsaften – skal der naturligvis et slips til. Jeg er en kæmpe sucker for et navy polkaprikket slips og det er derfor selvfølgelig det, jeg har valgt her. Polkaprikkerne er dejligt afdæmpede ved dette design og det giver slipset en dejlig, underspillet detalje. Fik jeg i øvrigt nævnt, at det er sat 30% ned lige nu? Haps!

 

Slipsenålen: Detaljen du ikke må overse

eton slipsenål

Mærke: Eton Pris: Sat 30% ned til 419,30.-

Find den lækre slipsenål her

 

Enhver velklædt herre bør bestemt overveje muligheden for, at gøre brug af en slipsenål, når nu slipset skal luftes. Jeg elsker slipsenålen, da det giver den perfekte, diskrete detalje til dit outfit. Jeg har fundet denne lækre slipsenål fra Eton, som så afgjort skiller sig – positivt – ud fra mængden og så er den sat hele 40% ned lige nu.

 

Klassisk hvid lommeklud

hvid pocket square

Mærke: Hugo Boss Pris: 149.-

Find den klassiske hvide lommeklud her

 

Den sidste detalje ved dette nytårslook til mænd er denne helt klassiske hvide lommeklud. Jeg er nok lidt konservativ i det her, når jeg vælger den helt hvide variant, men da der er detaljer igang ved slipset, kan jeg godt lide, at holde lommekluden helt enkelt. Dermed ikke sagt, at du ikke kan vælge en lommeklud med lidt mere spræl i – kør bare på, hvis du føler for det. Husk dog, at lommekluden aldrig må matche slipset i farve og mønster. De skal adskille sig fra hinanden.

 

Klassiske brune Hugo Boss sko

klassiske pæne brune hugo boss sko udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1439,40.-

Find de klassiske Hugo Boss sko her

 

Nogle vil måske mene, at de finere lejligheder kalder på en klassisk oxford sko og jeg kan på ingen måder bebrejde dem. Jeg har dog valgt denne nydelige brune derby sko fra Hugo Boss ganske enkelt fordi, at 1) man kan sagtens smide derby sko på til et jakkesæt og 2) det er bare et p*sse godt tilbud!

En nydelig sko som kan anvendes i et hav af andre sammenhænge, som ikke nødvendigvis er lige så formelle som nytår og jakkesæt. Et fantastisk alsidigt køb.

 

 

Stilrent brunt Hugo Boss bælte

mørkebrunt hugo boss bælte tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 35% ned til 779,35.-

Find det elegante bælte her

 

Rosinen i pølseenden er dette nydelige og stilrene brune bælte fra Hugo Boss, som er sat gevaldigt ned lige nu. Det matcher naturligvis skoenes nuance, som de ti simple regler for god stil dikterer. Et fremragende køb hvis du mangler et klassisk, stilrent og elegant mørkebrunt bælte til garderoben.

 

Rigtig godt nytår, d’herrer!

 

Written by Christian Bo Nissen