Så er der under en uge til juleaften hvor menuen for børnene står på masser af gaver og for de voksne på en overflod af god mad og hygge med ens nærmeste. Gaverne betyder mindre og mindre jo ældre man bliver og maden samt hyggen betyder omvendt mere og mere. En fantastisk hyggelig dag og aften jeg personligt ser frem til hvert eneste år!

Vi skal naturligvis også have kigget på et outfit til denne fantastiske aften. Derfor er dennes uges herremodeoutfit præget af de rødlige nuancer tilpasset julens klassiske farver og vil se nogenlunde således ud i fuld firspring:

Hver især ser delene således ud:

Den klassiske bordeauxfarvede pullover

Bordeaux v-neck pullover til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 999.-

Find de nydelige pullover her

Første lag øjet støder på er denne klassiske bordeauxfarvede pullover fra Polo Ralph Lauren. En pullover er en fantastisk alsidig ekvipering, du vil elske at have i din garderobe – og gerne i så mange farver som muligt. Den bordeauxfarvede model vist ovenfor passer glimrende til efteråret og vinteren.

Den lækre rød-og hvidternede skjorte

Rød og hvidternet herreskjorte

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 649.-

Find den lækre ternede skjorte her

Vi bliver i de rødlige nuancer med denne lækre rød- og hvidternede sag fra Tommy Hilfiger. Skjortens rød- og hvide mønster gør, at den på samme tid komplimenterer og bryder pulloverens rødlige nuancer på fantastisk vis.

Det stilrene jernfarvede slips

Mørkegråt herreslips

Mærke: Calvin Klein Pris: 499.-

Find det klassiske herreslips her

Slipset er naturligvis ikke et must til dit juleaftens outfit, men vil du tager et par ekstra kegler, så skader det bestemt ikke at smide det ind i mixet. Grundet det ternede mønster fra skjorten er der her valgt et neutralt slips uden mønster, der på elegant vis afdæmper de kraftige farver fra pulloveren og skjorten.

De lækre stofbukser fra Boss Orange

Lysegrå stofbukser til mænd fra Hugo Boss

Mærke: Boss Orange Pris: 999.-

Find de lækre stofbukser her

Her har vi et par gengangere fra sidste uges outfit, og det er naturligvis ikke et tilfælde. Disse lækre stofbukser fra Boss Orange udført i gråt, meleret mønster passer perfekt sammen med resten af outfittets look. Dertil kommer at du vil kunne anvende disse bukser i et hav af andre sammenhænge – ligesom jeg har gjort ved de to forskellige outfits.

Det lækre sorte herrebælte i mat læder

Mat sort læderbælte til mænd

Mærke: Bugatti Pris: 299.-

Find det elegante bælte her

Ved bæltet har vi anden ud af tre gengangere fra sidste uges outfit, og det er selvfølgelig heller ikke et tilfælde. Pointen er såmænd ganske simpelt; hvis din garderobe indeholder en god portion alsidige stykker tøj, som kan bruges i en masse forskellige sammensætninger, så har du en fantastisk garderobe, du vil elske at stå op til hver morgen.

De elegante herrestøvler fra Vagabond

Fede sorte herrestøvler til efteråret 2015 i mat læder

Mærke: Vagabond Pris: 1195.-

Find de elegante herrestøvler her

Sidste genganger kommer her fra Vagabond og disse nydelige, sorte herrestøvler. Et par ganske simple, ganske lækre og ganske alsidige støvler til efteråret og vinteren, der vil klæde enhver herres garderobe.

Written by Christian Bo Nissen