Året er ved at lakke mod enden og det betyder sørme så, at det står på familiehygge, and og flæskesteg, masser af brun sovs, kartofler (både hvide og brune), rødkål og ej at forglemme: de originale taffelchips. Eller, sådan ser menuen i hvert fald ud for undertegnede og jeg glæder mig ubeskriveligt meget!

Det har været et langt og intenst år for undertegnede og jeg har set ret så meget frem til jul og juleferien med dem der virkelig betyder noget.

Nå, men det var juleaften vi kom fra og hvorfor i alverden ævler jeg om det? Det er såmænd bare fordi, jeg tænkte, at vi kunne koble Ugens Outfit sammen med juleaften – så derfor præsenterer jeg her mit bud på et lækkert og stilsikkert outfit til juleaften:

Et elegant look til juleaften

Den elegante navy blazer

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 2799.-
Find den elegante blazer her

Vi starter stærkt ud med et bragende lækkert bud på en navy blazer til den moderne mand. Den faste læser er udemærket klar over, hvor højt jeg værdsætter en blazer til mænd – og du kan da også godt se hvorfor, kan du ikke?

Den gør helt ubesværet dit outfit lige en tand mere elegant og stilsikkert – og det eneste du skal gøre, er, at tage den på. Nemt, ikke?

Den lækre bordeaux pullover

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 999.-
Find den lækre pullover her

Pullovers hører sig til efteråret og vinteren og en bordeaux pullover gør sig naturligvis fremragende til juleaften og julestemningen. Jeg har fundet denne super lækre model frem fra Tiger of Sweden i 100% merinould. Haps!

Den klassiske hvide Oxford fra Ralph Lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 999.-
Find den klassiske Oxford her

Under den bordeaux pullover kører vi helt klassisk og sikkert med den hvide Oxford skjorte fra Polo Ralph Lauren. Den holder stadig og såfremt det bliver for varmt med blazeren og pulloveren, så tager du bare dem af – og du vil stadig stå flot og elegant!

De klassiske navy chinos

Mærke: Boss Pris: 999.-
Find de klassiske chinos her

Til benene kører vi det helt simpelt og klassisk – ja nærmest kedeligt vil onde tunger måske indvende, men den simple sandhed er nu engang at chinos holder 100%. Punktum.

Bliv inspireret: Chinos bukser til mænd: Den ultimative guide!

De bragende lækre brouges

Mærke: Crockett & Jones Pris: 3899.-
Find de lækre brouges her

Til fødderne har jeg fundet et par af de flotteste brouges, jeg længe har set! De kommer fra engelske Crockett & Jones, der har været garant for det fineste fodtøj siden 1879. Det er med andre ord crème de la crème, du får her.

Det stilsikre mørkebrune bælte

Mærke: Loake 1880 Pris: 699.-
Find det stilsikre bælte her

Til at matche de mørkebrune brouges har vi her et nydeligt og stilsikkert mørkebrunt bælte fra Loake 1880. Der er jo ikke så meget at sige her. Det er stilrent i designet og kvaliteten fejler intet fra Loake 1880. Et sikkert køb.

Written by Christian Bo Nissen