Vinteroutfit til mænd 2015/2016

 

Julefrokost-ræset er så småt ved at være ovre, og vi kan nu se frem til en lidt roligere tid med julehygge med familien og kvalitetstid på sofaen med den bedre halvdel. Derfor er denne uges herremodeoutfit dejligt casual, varmt og selvfølgelig i julens rødlige nuancer:

 

Fantastisk lækker cardigan fra Hilfiger Denim

 

Lækker rød strikket cardigan til mænd

Mærke: Hilfiger Denim Pris: 1295.-

Find den lækre cardigan her

 

Haps for en sag! Omdrejningspunktet for denne uges outfit er denne fantastisk lækre, strikkede cardigan fra Hilfiger Denim. Det melerede mønster, den rødlige nuance og den nydeligt udførte hætte gør, at du vil elske denne strikkede cardigan i hele dens levetid.

 

Den simple, rå t-shirt fra True Religion

Sort slidt t-shirt til mænd

Mærke: True Religion Pris: 549.-

Find den fede t-shirt her

 

Under cardiganen har vi en ganske simpel sort t-shirt hvor de små, underspillede detaljer findes omkring de lettere slidte syninger, der giver t-shirten en rigtigt fedt casual look. Det perfekte kompliment til cardiganen.

 

De lækre stofbukser fra Boss Orange

Lysegrå stofbukser til mænd fra Hugo Boss

Mærke: Boss Orange Pris: 999.-

Find de lækre stofbukser her

 

Til benene har vi et par rigtigt lækre stofbukser fra Boss Orange udført i gråt, meleret mønster. Bukserne matcher t-shirtens mørke nuancer og vil samtidig være en fantastisk ekvipering til din garderobe, der vil passe til et hav af andre sammensætninger.

 

Det lækre sorte herrebælte i mat læder

 

Mat sort læderbælte til mænd

Mærke: Bugatti Pris: 299.-

Find det elegante bælte her

 

Bæltet i denne omgang holder sig i de mørke nuancer ligesom resten af outfittet. Ved at gøre dette, holder vi det helt simpelt og samtidig fremhæver vi på nydelig vis den fantastiske cardigans rødlige nuancer.

 

 

De elegante herrestøvler fra Vagabond

Fede sorte herrestøvler til efteråret 2015 i mat læder

Mærke: Vagabond Pris: 1195.-

Find de elegante herrestøvler her

 

Til fødderne har vi her et par elegante herrestøvler fra Vagabond udført i sort, mat læder. Et par klassiske herrestøvler i stilrent design, som også fik lidt opmærksomhed i Fede støvler – Det perfekte fodtøj til efteråret og vinteren. Sålen er udført i gummi, der sikrer, at dine fødder bliver isoleret fra jordens kulde og dermedholder fødderne varme her i vinterperioden.

 

Det elegante, sorte herreur fra a.b.art

Elegant sort herreur

Mærke: a.b.art Pris: 2495.-

Find det elegante herreur her

 

Håndleddet skal også have lidt opmærksomhed i denne uges outfit. Vi har her et fantastisk elegant herreur med sort læderrem fra den schweiziske urmager a.b.art. Uret er netop nu sat ned til 2495.-, men der er kun to styks tilbage på lager, så du skal skynde dig! Bruger du samtidig rabatkoden RABAT15, får du yderligere 15% rabat. Bum!

 

 

Written by Christian Bo Nissen