Endnu en søndag, endnu en uge overstået og dermed også endnu en omgang Ugens Outfit.

Vi nærmer os så småt jul, nytår og dermed også de kolde vintermåneder. Dette ses tydeligt ved denne Uges Outfit, da vi har både skjorte, striktrøje og en lækker frakke af uld fra Emporio Armani.

Det smukke ved et outfit med en pulloveren er, at det holder dig dejlig varm, ser skide godt ud og såfremt det skulle blive lidt for varmt, så kan du bare smide pulloveren af og stadig stå knivskarpt.

Lad os kigge på sagerne:

Et lækkert vinterlook

Lag på lag – klassisk, stilrent og elegant.

Den nydelige grå frakke

Mærke: Emporio Armani Pris: 5999.-
Find den elegante frakke her

I første lag har vi i denne uge en fremragende grå frakke fra Emporio Armani. Designet er klassisk og stilrent – lige som vi kan li’ det. Jeg er særligt pjattet med det melerede look, der virkelig har fået lav til at leve ved denne frakke.

Skulle du være på udkig efter din næste frakke, så tjek lige min seneste artikel om lækre frakker til mænd.

Klassisk grå pullover i kashmir

Mærke: Soft Goat Pris: 1349.-
Find den klassiske model i kashmir her

Under frakken støder vi på denne fantastisk lækre pullover fra Soft Goat i 100% kashmir. Designet er 100% stilrent og klassisk, men det særlige for denne pullover er 1) den er lavet i det helt fantastisk lækre materiale kashmir og 2) prisen er ualmindeligt skarp for en pullover i kashmir. Det her er julegaven fra dig til dig.

Pulloveren her er i øvrigt taget fra min senest artikel om lækre pullovers til mænd, som du snildt lige kan hoppe forbi og læse.

En nydelig lyseblå skjorte

Mærke: Brooks Brothers Pris: 999.-
Find den lækre skjorte her

Under pulloveren har vi en lille lækker perle i form af denne flotte ternede skjorte fra Brooks Brothers. Jeg er vild med det ternede design, de har fundet frem til her og kombinationen af blå og hvid i et ternet design fungerer bare altid!

De perfekte bukser til vinteren

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1499.-
Find de elegante mørkebrune uld bukser her

Til benene har vi hvad jeg vil betegne som de perfekte bukser til vinteren, nemlig et par pivlækre uldbukser. Et par uldbukser er bare hamrende elegante i sig selv – du smider dem bare på og vupti, så scorer du maksimum point på skalaen for elegance. Læs mere om hvorfor uldbukser er den fedeste vinterekvipering om min artikel om lækre uldbukser til mænd.

Et par bragende lækre brouges

Mærke: Loake 1880 Pris: 2299.-
Find de flotte brouges her

Til føderne har vi et par drønlækre brouges fra ingen ringere end Loake 1880. Den skarpe læser vil bemærke, at jeg relativt ofte hiver et par sko frem fra Loake 1880 og det er der naturligvis en ganske enkelt forklaring på: jeg synes de rammer designet perfekt næsten hver eneste gang – og så er de tilmeld sat til en ganske fair pris kvalitet og design taget i betragtning.

Written by Christian Bo Nissen