Navy vinterlook mænd

 

Så skal vi til det – endnu en gang. Ugens Outfit skal skydes afsted og i denne omkring har jeg valgt at lege med to ting: tøj i lag og lag i samme farve. Jeg elsker at bruge flere lag (tak til kulden for at kunne gøre dette) og hvis du samtidig anvender samme farve forskellige nuancer, kan du trylle et virkeligt fedt outfit sammen.

Jeg har i denne omgang valgt den klassiske farve over dem alle: blå. Om det er lyseblå, mørkeblå, navy eller noget helt tredje, så har vi mænd ofte en overflod af tøj i blå nuancer hængende i garderoben. Netop derfor er der også en god sandsynlighed for, at du har det meste af nedenstående allerede. Hvis ikke, så frygt ej! Jeg linker til alle produkterne, de er alle af høj kvalitet og du vil kunne anvende alle delene igen og igen og igen – uagtet hvad de fancy modegulve dikterer.

Lad os kaste os over julegodterne:

 

Et fedt outfit domineret af blå nuancer

Navy vinterlook mænd

 

Minimalistisk og stilren blå frakke

navy frakke mænd

Mærke: UBR Pris: 3.999.-

Find den stilrene frakke her

 

Yderste lag ved denne Uges Outfit er denne knivskarpe, minimalistiske og stilrene frakke fra UBR. Der er skåret helt ind til benet ift. detaljer og alt muligt unødigt pjat – det er simpliciteten der er detaljen her. Jeg elsker det! Den kan anvendes helt ned til -5 grader og kommer i et letvægtsmateriale, så vi snakker altså ikke en af de der alt for tunge frakker – helt perfekt!

 

Klassisk navy pullover med crew neck

navy pullover mænd

Mærke: Stenströms Pris: 999.-

Find den klassiske pullover her

 

Når frakken først er smidt, så støder øjet først på denne nydelige navy pullover fra det ikoniske svenske designermærke Stenströms. Ligesom med jakken er der ingen overflødige detaljer – designet er klassisk og skåret helt ind til benet. Præcist som jeg gerne vil have mine pullovers.

 

Fed ternet Oxford skjorte fra Eton

ternet eton oxford skjorte

Mærke: Eton Pris: 999.-

Find den ternede skjorte her

 

Under den navy pullover har vi denne virkeligt fede ternede skjorte. Ligesom pulloveren kommer skjorten fra et ikonisk svensk designermærke – denne gang Eton. Da både frakken og pulloveren er helt neutrale og ensfarvede i design og udtryk hiver vi denne ternede skjorte frem og smider på inde under de to første ekviperinger. Det giver en smule spræl på den fede måde – uden at der går hipster og pangfarver i den.

 

Elegante grønne chinos

grønne chinos mænd

Mærke: Morris Pris: 999.-

Find de elegante chinos her

 

For at bryde den blå dominans fra overkroppen, har jeg smidt et par fede grønne chinos på benene. Den grønne nuance er ganske enkelt en genial nuance, når vi rammer efteråret og vinteren. Den passer eminent ind i årstiden og så står den skide godt til den blå nuance. Et must-have til den velklædte mands garderobe.

 

Et par fede mørkebrune ruskindsstøvler

mørkebrune støvler mænd

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 1.299.-

Find de fede støvler her

 

Til fødderne har jeg fundet et par fede ruskindsstøvler fra Tommy Hilfiger. Støvler er mine go-to’s når vi snakker fodtøj til efteråret og vinteren og når vi kombinerer det med ruskind, så har vi en virkelig fed støvle til denne del af året. Ovenstående model er både pæn, lettere rå i udtrykket og så er prisen virkelig, virkelig skarp.

 

Fantastisk elegant herreur

mørkebrunt tusenö herreur

Mærke: Tusenö Pris: 2.599.-

Find det fede herreur her

 

Den eneste accessory ved denne Uges Outfit er muligvis ensom, men til gengæld kan den trække hele læsset selv. Vi snakker et virkeligt, VIRKELIGT flot herreur fra det svenske urmærke Tusenö. Jeg er fuldstændigt forelsket i designet, den gyldne urkasse og den mørkebrune alligatorrem. Og prisen? Ja den er f*ndme skarp!

En julegave fra dig til dig?

Written by Christian Bo Nissen