Herremode outfit og look vinter 2016

 

Temperaturerne stiger stille og roligt, og vi nærmer os snart noget, vi kan tillade os at kalde forår. Jovist, det er måske liiige en kende for tidligt at råbe forår, men man er vel optimist 🙂 Ugens outfit er således udstyret med mørkebrune og mørkegrå vinternuancer blandet med lysere forårs- og sommernuancer fra den ternede skjorte. Et rigtig nydeligt outfit du vil kunne smide på i et væld af sammenhænge; casual friday på kontoret (eller bare på kontoret generelt afhængig af arbejdspladsens dresscode), et smut på restaurant med din bedre halvdel eller hvad med en genstand eller to i byen med vennerne?

Lad os kigge på sagerne:

Lækker koksgrå herreblazer til vinter 2016

Koksgraa herreblazer vinter 2016

Mærke: Tiger of Sweden Pris: sat 40% ned til 1800.-

Find den lækre blazer her

 

På første parket har vi en fantastisk lækker blazer fra Tiger of Sweden i nydeligt, klassisk snit. Du får en perfekt efterårs- og vinterblazer i en lækker koksgrå nuance, der bare passer perfekt til de koldere sæsoner. Takket være blazerens klassiske snit og lettere neutrale nuance, er den fantastisk alsidig, og kan derfor anvendes i et væld af andre sammensætninger – lige noget der passer ind i den velklædte herres garderobe. Fik jeg i øvrigt nævnt, at den netop nu er sat 40% ned? Haps!

 

Nydelig ternet skjorte fra Polo Ralph Lauren

Fed ternet skjorte fra polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den nydelige skjorte her

 

Til at bryde de mørke nuancer, der dominerer denne uges vinterlook, har vi en rigtig lækker button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren. Det ternede design i friske, forårsagtige nuancer forstærker på elegant vis det uformelle udtryk fra button-down skjorten. En rigtig lækker skjorte, du kommer til at elske i forårs- og sommermånederne.

 

De lækre gråmelerede herrebukser til vinteren 2016

Graa herrebukser vinter 2016

Mærke: NN07 Pris: 999.-

Find de lækre bukser her

 

Til benene har vi et par lækre bomuldsbukser i gråmeleret look. Endnu en klassisk vinternuance og endnu et klassisk snit der gør, at du altid vil kunne anvende disse bukser – selv om foråret og sommeren i forskellige sammensætninger. De er bare lækre!

 

De fede mørkebrune ruskindssko til mænd 2016

Fede brune ruskindssko til maend 2016

Mærke: Sebago Docksides Pris: 2299.-

Find de fede ruskindssko her

 

Jeg bliver mere og mere glad for ruskindssko her om efteråret/vinteren/foråret, hvor vejret bestemt ikke altid vil behandle dine sko godt. Sne, slud, regn, vind og salt på fortovene er alt sammen hårdt for læderet på dine sko, men et par mørkebrune ruskindssko, som du selvfølgelig har behandlet godt inden og under brug, viser ikke samme tegn på slitage, som så mange andre pænere lædersko. Det er med andre ord en fremragende investering til garderoben.

 

Det matchene mørkebrune bælte

Fedt moerkebrunt baelte til maend 2016

Mærke: Boss Pris: 799.-

Find det lækre bælte her

 

Bæltet skal selvfølgelig matche skoens nuance, som vi alle sammen efterhånden ved, er en del af de ti simple regler for god stil. Du får her et rigtig lækkert bælte fra Boss i en nydelig mørkebrun nuance, hvor læderet har fået et mere ru og råt look. Lækkert!

 

Super fedt herreur med mørkebrun rem og guld skive

Fedt herreur med brun rem 2016

Mærke: Boss Black Pris: 3295.-

Find det fede ur her

 

Haps, haps, haps, hva’?! Sikke en lækkerbisken Boss Black her serverer for os. Der er satset stort på de mørke og gyldne nuancer ved dette herreur, og det har i den grad givet pote. Designet er stilrent, klassisk og elegant og samtidig afbalanceres det stilrene look med de mørke og maskuline nuancer fra materialet. Et helt fantastisk lækkert ur – som der i øvrigt kun er et eksemplar tilbage af på lager!

 

Written by Christian Bo Nissen