I denne uges outfit leger vi med noget, som jeg bedst kan beskrive som preppy casual – sådan vil en klassisk herremode connoisseur nok beskrive det. Altså en forfinet udgave af et uformelt outfit. Mange “normale” mænd vil måske mene, at så snart der kommer en vest spil, så ryger vi direkte fra uformelt til ret så fint og formelt. Hvor om alting er, så er der altså en vest smidt ind i denne uges outfit 🙂 Om du kalder det preppy casual, fint, formelt eller bare lækkert, så handler det i sidste ende om, at du smider et outfit på, som du synes er mega fedt. Så kan betegnelserne sådan set ryge af h…. til.

Og hvorfor så lige pludselig en vest spørger du? Jamen det er sådan set fordi, at jeg gerne selv vil til at gå mere med vest. Også til hverdag. Jeg er fuldstændig pjattet med, hvor nemt og ubesværet en vest kan pifte hele ens outfit op og lige gør det en tand mere lækkert – uden du skal gøre andet end at smide den på. En fantastisk detalje! Derudover har jeg selv den anvendte vest og den er samtidig sat godt og grundigt ned lige nu, så den skulle naturligvis med!

Lad os kigge på det:

Et lækkert preppy casual outfit

casual herremode outfit

 

 

Klassisk hvid Polo Ralph Lauren skjorte

hvid polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den klassiske hvide Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Vi starter ud med en klassiker – både generelt men også her på bloggen. Det er selvfølgelig den hvide button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren. Det er jo ikke for sjov, at det er en klassiker. Den holder bare 100% og kan passe ind i et utal af sammenhænge – som f.eks. her. En fantastisk skjorte som alle mænd kraftigt bør overveje, om den ikke skal være en del af deres garderobe.

 

En drønlækker Hugo Boss vest

navy hugo boss vest

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 30% til 909,30.-

Find den navy vest her

 

Som nævnt i indledningen har jeg selv denne nydelige navy vest fra Boss Orange. Den er noget mindre formel end en klassisk vest og det gør, at den passer overordenligt godt i en mindre formel sammenhæng som dette outfit. Bevares, en mere klassisk vest vil sagtens kunne smides på sammen med et par mørke jeans – blot til info.

Anywho, jeg har selv denne vest og den er absolut fremragende! Den hvide button-down skjorte inden under og de mørke jeans på benene er bare en smuk, smuk kombination.

 

Et par lækre mørke jeans

blå polo ralph lauren jeans

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1099.-

Find de lækre mørke jeans her

 

Udover et bred udvalg af lækre chinos, så bør enhver velklædt herre også have et par jeans eller tre i garderoben. Et af disse par bør så afgjort være et par mørkeblå jeans. Et eksempel på et par klassiske mørkeblå jeans kommer her fra Polo Ralph Lauren og passer perfekt til denne uges outfit – og til en h*lveds masse andre sammensætninger. Et must-have, ganske simpelt.

 

Et par virkeligt lækre brogues

lækre mørkebrune brogues

Mærke: Magnani Pris: 2295.-

Find de lækre brogues her

 

Hvis du har læst min artikel om sko til jakkesæt, så er du allerede klar over, at vi har med et par elegante derby sko at gøre her og de er tilsat en flot omgang brogues. Et par helt eminent flotte sko som jeg ikke er et eneste sekund i tvivl om, at du vil elske at smide på. De vil med garanti tiltrække flokkevis af anerkendende blikke.

 

Et lækkert brunt Hugo Boss bælte

brunt hugo boss bælte

Mærke: Boss Orange Pris: 549.-

Find det lækre bælte her

 

Så kommer vi til bæltet – vis brune nuance naturligvis matcher skoenes. Det er sjældent, at jeg ser bælter hvor mønsteret er prikket som her, men det burde man måske se mere af, for hold da helt op hvor er det fedt! Jeg er helt vildt med det og så er prisen på 549 altså virkelig, virkelig skarp. Haps!

 

Et smukt, stilrent og nordisk designet herreur

tisenö ur i rose gold

Mærke: Tusenö Pris: 2595.-

Find den lækre Tusenö ur i rose gold her

 

I sidste uge skrev jeg en artikel om Tusenö herreure, som er et relativt nyt svensk urmærke, der designer virkeligt smukke, elegante og tidløse herreure og høj kvalitet. Det lyder jo lækkert og det kan alle vel sådan set gøre. Jovist, men prøv du at gøre det til den pris. Det er virkeligt imponerende. Derfor har jeg også valgt et af deres fantastisk flotte herre ure til denne uges outfit. Prøv lige at se, hvor skarpt det står! Det er tilladt at savle…

 

Written by Christian Bo Nissen