Jeg sidder og kigger ud på vejret uden for, på regn, blæst og kulde. Det er den klassiske periode, hvor det er gennemgående råkoldt, dog uden at regnen bliver til sne. Der skal med andre ord indbygges varme i ens outfit og udover en fed vinterjakke, så kan du snildt smide mere end ét lag tøj på inde under jakken.

Denne Uges Outfit gør brug af hele tre lag – en blazer, en pullover og en klassisk hvid Oxford skjorte. Dette giver – udover varme – et virkeligt fedt udtryk og der er masser af andre kombinationer af tre lag, som du med fordel kan drage nytte af her i vinterperioden.

Lad os kigge på denne Uges Outfit:

Vinterlook til mænd

stil til mænd vinter

 

En sk*de lækker grøn blazer

grøn blazer mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 2.699.-

Find lækre blazer her

 

Vi starter i front med denne fantastisk flotte grønne blazer fra Oscar Jacobson. Efteråret og vinteren er den perfekte undskyldning for, at lege med nogle farver, som normalt ikke duer – som f.eks. den grønne nuance til en blazer. Ovenstående model er et klasse eksempel på en elegant grøn blazer, som passer helt genialt til efteråret og vinteren.

 

En nydelig beige pullover

beige pullover

Mærke: Stenströms Pris: 999.-

Find den nydelige pullover her

 

Under blazeren har vi denne nydelige beige pullover fra Stenströms. Deres designer har ramt den helt perfekte beige nuance og den bryder på fornemmeste vis de mørke toner fra blazeren og bukserne. Den er udført i 100% Merinould og er samtidig tynd og let – et fantastisk køb som du kan anvende i mange, mange år frem.

 

En klassisk hvid Oxford skjorte

hvid polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find den klassiske Oxford skjorte her

 

Under den beige pullover finder vi endnu en klassiker indenfor herremode. Det er denne lækre hvide Oxford skjorte fra Polo Ralph Lauren. Rigtigt mange mænd ejer sådan en sag her – mig selv inklusiv – og det er naturligvis ikke uden grund. Den er klassisk og elegant og så passer den sammen med stort set alt andet ekvipering, du kan have i garderoben.

 

Et par fede navy chinos

navy chinos

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1199.-

Find de klassiske navy chinos her

 

Til benene har jeg fundet et par chinos, som befinder sig i samme klassiske boldgade som skjorten – nemlig de navy chinos. Det er et absolut must-have til enhver velklædt herre og du kan med fordel eje mere end et par. De går til mere eller mindre alt, de er klassisk og elegante og så kan de holde sæson efter sæson efter sæson. Et fremragende køb til garderoben!

 

Et par hamrende lækre monk straps

mørkebrune monk straps

 

Mærke: Loake 1880 Pris: 2199.-

Find de lækre monk straps her

 

Til fødderne har jeg valgt ovenstående virkeligt lækre mørkebrune monk straps fra Loake 1880. De er klassiske, de er elegante og så oser de bare af god stil. Du får solid kvalitet og smukt, enkelt design til en rigtig flot pris – ja, 2199 for et par monk straps i høj kvalitet ER virkelig en flot pris. Dette er en investering d’Herrer – en investering i din garderobe og i elegance.

 

Et elegant mørkebrunt bælte

mørkebrunt bællte

Mærke: Loake 1880 Pris: 799.-

Find det elegante bælte her

 

Til at matche de elegante monk straps har vi et mindst lige så elegant mørkebrunt bælte – naturligvis også fra Loake 1880. Det er stilrent, det er elegant og det er en solid investering til den velklædte mands garderobe.

 

Written by Christian Bo Nissen