I denne Uges Outfit kører vi på fuldt blus i forhold til elegance og stil. Vi skal nemlig kigge lidt på hvordan en fed og stilren frakke kan bruges uden på et jakkesæt. Det er nemlig den helt naturlige opfølgning på denne uges artikler om guide til jakkesæt og efterfølgende frakker til jakkesæt – kombinationen af de to i et stilsikkert og super elegant outfit!

Førstenævnte artikel om jakkesæt er min suverænt længste og dybdegående artikel, så jeg synes bestemt, du bør hoppe ind og kigge lidt på den. Artiklen om frakker til jakkesættet er ikke blot spækket med lækre frakker til jakkesættet, men frakker generelt – de kan nemlig snildt bruges i alle andre sammenhænge her i vinterperioden.

Anywho, lad os kigge på det:

Et super elegant efterårslook

Hamrende elegant trench coat

Mærke: Aquascutum Pris: 5899.-
Find den moderne khaki trench coat her

Helt i front har vi denne helt igennem fremragende khaki trench coat fra det legendariske engelske mærke Aquascutum. Det her er noget af det ypperste, du kan købe, når snakken falder på tøj. Kvaliteten findes ikke bedre og designet er ganske enkelt uimodståeligt flot.

Det stilrene navy jakkesæt

Under trench coated finder vi dette nydelige navy jakkesæt fra Tiger of Sweden. Det navy jakkesæt er ganske enkelt et absolut must-have til garderoben og jeg ejer da også et selv – også fra Tiger of Sweden. Et køb jeg altid kan tage frem og 1) stå skarpt i og 2) være komfortabel i da pasformen er absolut glimrende.

Den klassiske hvide skjorte

Mærke: Eton Pris: 1199.-
Find den elegante skjorte her

Til et jakkesæt skal der gerne høre en flot, stilren og elegant skjorte i lækker kvalitet. Det får du her med denne nydelige skjorte fra Eton. Skulle den virke bekendt, så er det ikke et tilfælde. Den har nemlig været med en del gange før efterhånden: Ugens Outfit Uge 46, 7 geniale farver til efterårslooket og Ugens Outfit Uge 45.

Det nydelige prikkede slips

Mærke: Hugo Pris: 449.-
Find det klassiske navy slips her

Mit go-to slips når der ikke skal tænkes alt for meget over detaljerne er et prikket navy slips. Det er bare helt enkelt, elegant og så har det alligevel en smule detaljer over sig. Jeg elsker det og ovenstående bud fra Hugo på netop sådan et slips er et glimrende valg.

Den ultimative detalje: slipsenålen

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 600.-
Find den ultimative detalje her

Detaljen over dem alle når vi snakker jakkesæt kan nærmest blive til en delt førsteplads. Ahrøm, hvad?! Tænker du måske… Den vakse læser vil nemlig bemærke, at jeg er udeladt lommekluden i denne omgang – der var simpelthen ikke plads. Det der til gengæld er blevet plads til, er den super elegante og lækre detalje: slipsenålen. Det er den absolut nemmeste måde, at pifte dit outfit op på, når menuen nu står på slips. Tjek min guide til jakkesæt (link i starten af artiklen) for lidt fifs her til. 

De fantastiske brouges

Mærke: Crockett & Jones Pris: 3899.-
Find de nydelige brouges her

Til fødderne har jeg valgt – eller rettere genvalgt – disse fantastisk flotte mørkebrune brouges fra Crocket & Jones. De er simpelthen så uforskammet flotte, at jeg blev nød til at nævne dem igen. Du kan også se dem i 7 geniale farver til efterårslooket og Ugens Outfit for Uge 47.

Det fede mørkebrune bælte med pyntesøm

Mærke: Allen Edmonds Pris: 949.-
Find det flotte bælte her

Til at runde af med har vi ligeledes en genganger fra førnævnte artikler i dette nydelige mørkebrune bælte med pyntesøm fra Allen Edmonds. Et bragende flot bælte, som virkelig har alt kørende for sig.

Written by Christian Bo Nissen