Glædelig torsdag til jer d’Herrer og her kommer en lille julegodte til jer før tid – i anledning af, at det jo er blevet torsdag. Vi snakker naturligvis denne Uges Outfit, som i denne omgang – i mine øjne – er et helt vildt lækkert og elegant vinterlook til mænd.
Vi har nemlig at gøre med en af de mere sjældne optrædener ved Ugens Outfit nemlig en vest. Og det er ikke bare hvilken som helst vest, hvilket også afspejles i prisen. Det er kvalitet fra top til tå og det er noget nær perfektion, når vi kigger på udførelsen rent designmæssigt.

Må jeg præsentere denne Uges Outfit, som er et hamrende elegant vinterlook til mænd:

 

Det elegante vinterlook til mænd

vintermode til mænd 2018

 

En vanvittigt elegant mørkebrun vest

mørkebrun vest mænd

Mærke: Morris Pris: 1.499.-

Find elegante vest her

 

Vi starter naturligvis ud med denne hamrende lækre og elegante mørkebrune vest fra det klassiske herremode mærke Morris. Den er udført i en kraftig og ru tweedvævning af uld, hvilket giver vesten tekstur og masser af elegance. Knapperne er udført i læder og nuancen er helt perfekt til efteråret og vinteren. Modellen her kommer også i en mindst lige så lækker navy nuance, som bestemt også er værd at eje.

 

Den perfekte business skjorte

Mærke: Barons of Copenhagen Pris: 699.-

Find den perfekte skjorte her

 

Den hvide consultant skjorte i slim fit fra Barons of Copenhagen er efterhånden en klassiker her på MetroMand. Jeg har tidligere beskrevet den og omtalt den som den perfekte business skjorte til mænd og jeg er da også den lykkelige ejer af flere eksemplarer – både i hvid og i lyseblå. Det er og bliver en kæmpe anbefaling her fra. Du får ganske enkelt super høj kvalitet og lækker pasform til en ellers uset skarp pris.

 

Et par drønlækre chinos

sorte chinos mænd stretch

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1.199.-

Find de lækre chinos her

 

Ligesom med den lækre business skjorte fra Barons, så er et par lækre chinos til mænd et absolut must-have og er blevet omtalt et utal af gange her på siden. Jeg har fundet et par sorte af slagsen fra det ikoniske mærke Polo Ralph Lauren, som udover et klassisk, stilrent design kommer med indbygget stretch – så de er så behagelige som overhovedet muligt at have på.

 

Et par virkeligt lækre brouges

mørkebrune brouges

Mærke: Allen Edmonds Pris: 3.799.-

Find de lækre brouges her

 

Et outfit med vest er i sig selv allerede virkeligt elegant, men hvis du samtidig krydrer looket med et par elegante brouges, så har vi en vinder. Jeg har fundet dette pragteksemplar af et par flotte mørkebrune brouges fra Allen Edmonds, som kommer designet med nydelige pyntesøm. Jeg ville ELSKE, at eje sådan et par sko.

 

Et nydeligt mørkebrunt bælte

mørkebrunt bælte mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 599.-

Find det nydelige bælte her

 

Til at matche den mørkebrune nuance fra skoene, har jeg fundet dette flotte, stilrene og mørkebrune bælte fra Oscar Jacobson. Du får solid kvalitet og smukt design til en rigtig, rigtig fornuftig pris her – som du i øvrigt altid gør, når vi snakker Oscar Jacobson.

 

Et smukt, smukt herreur

tag heuer herreur

Mærke: Tag Heuer Pris: Sat 22% ned til 14.395.-

Find det eksklusive herreur her

 

Prikken over i’et og den perfekte detalje som fuldender looket, er dette smukke og elegante herreur fra Tag Heuer. Designet er klassisk, tidløst og elegant og remmen kommer i en flot mørkebrun nuance, som matcher nuancen fra bæltet og skoene.

 

Written by Christian Bo Nissen