Det går kun én vej med temperaturen og det betyder selfølgelig også, at vi skal til at hive diverse ekstra ekviperinger frem fra garderoben eller alternativt investere i lidt ekstra lækkert til selv samme. Det kunne for eksempel være en lækker vinterjakke, et flot halstørklæde eller hvad med et par nye støvler? I den kommende uge vil jeg kigge grundigt på lækre handsker til mænd og det kommer der selvfølgelig også en artikel ud af – så hold endelig øje med bloggen 🙂 Jeg har allerede udset mig en af favoritterne i denne kategori og den har sørme også fået plads i denne uges outfit.

Denne uges outfit er præget af det tidløse, elegante design og kan anvendes – alt afhængig af arbejdspladsens dresscode – på arbejdet eller i fritiden som for eksempel til en hyggelig aften ude med din bedre halvdel. Skulle det blive for varmt med den tilhørende drønlækre pullover i uld og kashmir, jamen så kan den klassiske hvide button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren selvfølgelig snildt stå alene.

Lad os kigge lidt på herlighederne:

 

Et flot vinterlook til mænd

vintermode til mænd 2017

 

Din nye vinterfrakke i en flot beige nuance

lækker brun vinterfrakke til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 3495.-

Find den lækre vinterfrakke her

 

Helt i front på denne uges outfit finder vi denne elegante vinterfrakke fra Tiger of Sweden i en nydelig beige nuance, der bestemt lokker. Jeg har en stor forkærlighed for Tiger of Swedens altid tidløse og elegante designs og dette pragteksemplar af en vinterfrakke er ingen undtagelse. Den er jo sådan set næsten uforskammet simpel, men det er naturligvis også dens styrke. Du vil elske at have denne vinterfrakke i din garderobe i mange, mange år frem.

 

Flot mørkeblå pullover i uld og kashmir

mørkeblå kashmir striktrøje til mænd

Mærke: Patrizia Pepe Pris: 1295.-

Find den lækre pullover her

 

Første lag under vinterfrakken udgøres af denne labre mørkeblå pullover fra det Italienske modehus Patrizia Pepe. Du får en lækker pullover i en flot blanding af uld og kashmir og udført i et tidløst, stilrent design. Sådan en sag her kan ALTID bruges og jeg ser gerne, at min garderobe er godt fyldt op af pullovers i flere nuancer.

 

Den klassiske hvide button-down skjorte

hvid button down ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den klassiske button-down skjorte her

 

Under det andet lag finder vi denne klassiske hvide button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren. Jeg ved ikke med dig, men jeg erkender glædeligt, at jeg har en god håndfuld af disse skjorter i garderoben i flere forskellige farver, naturligvis. Den hvide har jeg – selvfølgelig – også og det burde du seriøst også overveje. Det er ganske enkelt en fremragende skjorte, som kan anvendes i et hav af sammenhænge. Jeg har valgt slim-fit modellen her, men den findes også i et “normal cut”.

 

Et par elegante melerede bukser

melerede bukser til mænd

Mærke: Lagerfeld Pris: 1405.-

Find de elegante melerede bukser her

 

Når menuen nu ikke skal stå på et par klassiske chinos, som den faste læser vil vide, er mine go-to bukser, så hopper jeg gerne i et par melerede bukser. Det melerede mønster er – i mine øjne – pisse lækkert og tilføjer lidt liv til den nedre del af dit look. Et par sorte bukser med meleret look som ovenstående model er bare så fandens elegante og stilrene. Et fantastisk køb hvis du spørger mig.

 

Et par mørkebrune sko der vækker opsigt

mørkebrune brouges til mænd

Mærke: Magnanni Pris: 2385.-

Find de flotte mørkebrune sko her

 

Hvabehar? Sikke en skønhed! Jeg er komplet forelsket i disse vindunderligt flotte mørkebrune sko fra den spanske skomager Magnanni. Magnanni er måske ikke så kendt herhjemme, men det burde de med rette være. Det er passioneret skomageri af absolut højeste hylde og så kan du endda erhverve dig et par til yderst overkommelige penge. Et fantastisk køb som vil sende dig mange og lange blikke for din eksklusive smag!

 

Et par lækre mørkebrune læderhandsker

mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: Belstaff Pris: 1295.-

Find de flotte mørkebrune handsker her

 

Rosinen i pølseenden er i denne omgang et par flotte mørkebrune læderhandsker fra Belstaff – som beskrevet i indledningen en af mine favoritter i år. Det er klassisk design, høj kvalitet og så har vi en lille, lækker detaljer ved lukningen. Simpelt, elegant og smukt!

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen