I Ugens Outfit Uge 46 valgte jeg, at hive et super lækkert og stilrent efterårslook frem, som jeg også havde anvendt i min artikel om 7 geniale farver til efterårslooket. Dette har jeg helt skamløst valgt at gøre igen. 

I denne Uges Outfit skal vi nemlig kigge på en super fed blanding af et navy jakkesæt og en bordeaux rullekrave. 

Det lyder måske halv kontroversielt for tilhængeren af klassisk, til tider småkonservativ herremode. Men jeg synes det fungerer genialt og holder 100%. 

Lad os se på det:

Navy jakkesæt med bordeaux rullekrave

 

Det klassiske navy jakkesæt

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 4498.-

Find det lækre mørkeblå Tiger of Sweden jakkesæt i uld her

 

Det navy jakkesæt vi ser her er taget direkte fra min guide til jakkesæt og er et klassisk mørkeblåt jakkesæt fra Tiger of Sweden.

Der er ikke så meget at sige her. Tiger of Sweden er overall garant for rigtigt nydelige designs og glimrende kvalitet til pengene og deres jakkesæt er kendte for, at have glimrende pasform. Det kan jeg selv skrive under på, da jeg ejer et navy jakkesæt fra dem selv. 

 

Den frække bordeaux rullekrave

Mærke: J. Lindeberg Pris: 899.-

Find rullekraven her

 

Under jakkesættet finder vi hverken en flot pullover, stilet vest eller nydelig skjorte. Næh nej, vi hiver lige en bordeaux rullekrave op af hatten her. Og det bordeaux farve passer næsten uforskammet godt til det navy jakkesæt, ikke? 

Dette er en fed måde, at bære et jakkesæt på, såfremt vi skal bryde med den traditionelle skjorte og give looket et mere afslappet udtryk. 

 

Den nydelige lommeklud

Mærke: Amanda Christensen Pris: 299.-

Find lommekluden her

 

Et jakkesæt kan som sådan fint stå alene, men hvis du lige smider en lommeklud i brystlommen, kan det tage dit outfit til det næste niveau. Det være sig den rigtige lommeklud vel at mærke, da den skal passe til resten af farverne i dit outfit. Det gør denne nydelige navy lommeklud fra Amanda Christensen, der udmærker sig ved det lækre paisley print og så også den yderst skarpe pris.

 

Et par fantastisk flotte håndlavede brouges

Mærke: Crockett & Jones Pris: 3899.-

Find de nydelige brouges her

 

Til fødderne har jeg valgt et par ganske formelle herresko, men bestemt ikke til den kedelige side. Vi har at gøre med et par håndlavede mørkebrune brouges fra engelske Crockett & Jones og i mine øjne kunne de nærmest ikke være designet flottere. Hold nu helt op et pragteksemplar af et par brouges. Nammenam!

 

Fedt mørkebrune bælte med pyntesøm

Mærke: Allen Edmonds Pris: 949.-

Find det flotte bælte her

 

Til at matche skoene har jeg ikke blot valgt et bælte i samme mørkebrune nuance, jeg har også fundet et bælte med nydelige pyntesøm, der matcher skoenes. Et virkeligt, virkeligt flot bælte som skiller sig ud fra mængden.

 

Written by Christian Bo Nissen